Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinál az aki ráébred,...

Mit csinál az aki ráébred, hogy az anyaságot nem neki találták ki, de már csak a gyerek jelenlétte tudatosíatotta benne ezt a dolgoi?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Bővebben!!
2010. márc. 24. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Gondolom nem fog még egy gyereket vállalni!
2010. márc. 24. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Sürgösen megpróbálja magát ránevelni arra, hogy megtanuljon anyaként viselkedni, ha ott a gyerek, akkor nincs más megoldás. (Olyan nincs, hogy "az anyaságot ne neki találták ki" - ez csak a lustaság és felelötlenség "megmagyarázása")
2010. márc. 24. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:

figyu, a fiamat imádom, de ne vagyok az a klasszikus anyaállat, de nem vagyunk egyformák

kicsit mélyebben vagy most, de majd máshogy látod később....

mit tanácsoljak, add el az ecserin? inkább azt h felelős vagy a kis lényért amit erre a világra hívtál...para nem para, Te vagy az akire ő számíthat

2010. márc. 24. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ezért lettem örökbe adva. Az anyám rájött, mikor 2 napos voltam, hogy nincs idegzete ehhez.
2010. márc. 24. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
szomorú:(
2010. márc. 25. 00:28
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Erre én is kíváncsi leszek, ha majd meglesz a picim kb 1,5 hó múlva. Nem vagyok a klasszikus anya típus, sőt, nem is igazán szeretem a gyerekeket, ha meg sírnak attól a falnak tudok menni szó szerint, tehát idegesítenek. Azt mondja mindenki a környezetemben, hogy ha másét nem is viselem el, a sajátommal másképp lesz, hát remélem hogy így van. De mondjuk mikor még csak az elején voltunk a terhességnek és szóba került az abortusz, nem tudtam kimondani, hogy na jó, öljük meg a gyerekemet. Tehát csak van bennem valami, anyai érzés.

Szerintem mindenkiben megvan ez az anyai ösztön, olyan nincs, hogy nem neked találták ki, legalábbis én nem tudnék lemondani róla, még ha idegesíteni fog, akkor sem, hiszen a saját gyerekem és ha már megszültem, felelősséggel tartozom érte, ha meg valaki így érez, annak el kellett volna vetetni az elején és nem lett volna probléma belőle...

2010. márc. 25. 08:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező! Neked van gyereked? Mi a baj? Nincs időd magadra? Vagy miért kérdezed ezt? Néha mindenki kibukik, de van valami ami tovább visz. A fiam beteg volt persze én is elkaptam, kórházba került, ahol ha látták volna, hogy szarul vagyok haza küldenek. Majd össze estem, de akkor is ott voltam kisszéken az ágymellet mosolyogva, hogy nem lesz baj(hogy honnan volt erőm nem tudom, de mégis végig csináltam). Az anyaság valamilyen szinten teljes alázat és áldozat. Olvasd el a kis herceget:-) Felelős vagy azért akit megszelídítettél:-)))
2010. márc. 25. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!