Mit csinál az aki ráébred, hogy az anyaságot nem neki találták ki, de már csak a gyerek jelenlétte tudatosíatotta benne ezt a dolgoi?
figyu, a fiamat imádom, de ne vagyok az a klasszikus anyaállat, de nem vagyunk egyformák
kicsit mélyebben vagy most, de majd máshogy látod később....
mit tanácsoljak, add el az ecserin? inkább azt h felelős vagy a kis lényért amit erre a világra hívtál...para nem para, Te vagy az akire ő számíthat
Erre én is kíváncsi leszek, ha majd meglesz a picim kb 1,5 hó múlva. Nem vagyok a klasszikus anya típus, sőt, nem is igazán szeretem a gyerekeket, ha meg sírnak attól a falnak tudok menni szó szerint, tehát idegesítenek. Azt mondja mindenki a környezetemben, hogy ha másét nem is viselem el, a sajátommal másképp lesz, hát remélem hogy így van. De mondjuk mikor még csak az elején voltunk a terhességnek és szóba került az abortusz, nem tudtam kimondani, hogy na jó, öljük meg a gyerekemet. Tehát csak van bennem valami, anyai érzés.
Szerintem mindenkiben megvan ez az anyai ösztön, olyan nincs, hogy nem neked találták ki, legalábbis én nem tudnék lemondani róla, még ha idegesíteni fog, akkor sem, hiszen a saját gyerekem és ha már megszültem, felelősséggel tartozom érte, ha meg valaki így érez, annak el kellett volna vetetni az elején és nem lett volna probléma belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!