Milyen keresztnév illik a Nyári névhez?
Hajnal.
Van egy Téli Hajnal nevű ismerősöm, szerintem szép név.
Hanna,Zoé,Enikő
Máté,Zsombor,Zétény
Ha nem gyakorit akarsz akkor a régi nevek között nézelődj. Egyébként meg hogy ritka, az nem jelenti azt hogy szép is, sőt könnyen visszatetsző is lehet.
Unokahúgom Anissza, Még nem hallottam más ilyen nevű kislányról.
Alfonz, Adalbert, Antal, Andor, Teodor, Bendegúz, Csaba, Péter, Edvin, Zsolt, Mihály, Miklós, Edmond, Máté, Gábor, Zsigmond, Gáspár, Tamás, Tibor, Gyula, Botond, Elemér, Árpád, Mátyás, Nándor, Dániel, Tivadar, Attila
Róza, Evelin, Karolina, Katalin, Emőke, Emese, Eliza, Tünde, Krisztina, Anikó, Friderika, Felícia, Elvira, Lilla, Szabina, Júlia, Édua, Orsolya, Fanni, Gabriella, Etelka, Szonja, Enikő, Leila, Franciska, Erzsébet, Eszter, Petra, Nikolett, Leonóra
Nyári Diána/Dominika, Nyári Andor
Én ezeket adnám.
Én ismerek egy ikerpárt ezzel a vezetéknévvel, két kislány; Nyári Málna és Nyári Alma. A nővérüket Nyári Virágnak hívják.
Szerintem ti óvakodjatok az ilyen és ezekhez hasonló "beszédes" nevektől, mert a gyerekkel szemben kiszúrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!