Szerintetek a -falvi végű vezetéknévhez milyen fiú keresztnév illik?
Figyelt kérdés
Már annyi nevet végigpróbáltunk, de a Páromnak szinte egyik se tetszik...ráadásul a szülei szerint az "i" miatt "illene" mássalhangzóval kezdődnie. A nagyon modern nevek (mint Kevin) nem tetszenek, meg a nagyon hagyományosak (mint Lajos) sem, valahol a kettő között szeretnénk, de már teljesen tanácstalan vagyok... a Párom annyira lányt akart, hogy neki csak lánynevek felelnének meg...szegény gyereknek nem is lesz már neve...2015. okt. 3. 21:46
1/12 anonim válasza:
Péter, Kristóf, András
Az ilye jellegű nevekhez mit szóltok?
2/12 anonim válasza:
Tamás , Krisztián , Balázs , Zsolt
3/12 anonim válasza:
Szia! Esetleg Boldizsár?.. Becézve még cukibb, Boldi :)
4/12 anonim válasza:
Falvi Levente
Falvi Dominik
Falvi Szebásztián
Falvi Botond
Falvi Richárd
Falvi Konrád
Falvi Olivér
Falvi Kornél
Falvi Tihamér
Falvi Henrik
De pl ilyenek, h Tamás,Attila stb is passzolnak:-)
5/12 anonim válasza:
Sztem a Falvi Krisztián is tök jó.
6/12 anonim válasza:
írj össze te is 10-et és a párod is, és ami egyezik, az legyen :)
nekem a Levente tetszene.
7/12 anonim válasza:
Ja most nézem,h -falvi Végü :-D upsz,na mind1 is sztem attól még jók lehetnek a nevek. Még egy van a -falvi Miklós.
9/12 anonim válasza:
Kőszegfalvi??? Ádám, Marcell Ákos Bence Tivadar
10/12 A kérdező kommentje:
Nem Kőszegfalvi :) Köszi a tippeket, ízlelgetjük :)
2015. okt. 3. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!