Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek melyik névpár tetszik...

Nektek melyik névpár tetszik a legjobban ezek közül?

Figyelt kérdés

1) Anna Kamilla

2) Leila Viola

3) Léna Blanka

Melyik tetszik a legjobban? Melyiket adnátok is szívesen a kislányotoknak? Esetleg ha máshogy párosítanátok inkább ezeket a neveket, akkor mi lenne az (pl. Anna Viola)?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2015. dec. 28. 21:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A 3.
2015. dec. 29. 23:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Tamara-Zita

És elég a vitából! :-)

2015. dec. 29. 23:54
 13/17 anonim válasza:

Anna-Kamilla

Léna-Blanka

Mindkettő szép.

Nem tudnék választani

De nekem még a Réka-Fruzsina tetszik nagyon

2015. dec. 30. 00:02
 14/17 anonim válasza:
Nekem legjobban a Leila Kamilla párosítás tetszik :D de ez nagyban függ a vezetéknévtől is, ha elárulnád azt, könnyebben tudnánk segíteni :)
2015. dec. 30. 17:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem adnám, ezek közül az Anna a nagy szerelem, ugye Anna örök.

A fentiekbol az 1) tetszik. A többivel így az a baj, hogy a középső massalhangzok osszecsengenek (alliteralnak), s 2)-ban az "l", a 3)- ban az "n", és ezek a parositasok így túl ritmusosak lesznek. Próbáld meg atvarialni (szerintem). Furamod az Anna Léna jobb. Kicsit hasonló hangzasuak ezek a nevek, ilyen szempontból, amit irtam.

2015. dec. 31. 23:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Anna Kamilla
2016. jan. 3. 13:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Léna Blanka páros tetszik nekem. ;)
2016. jan. 8. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!