Mi legyen a kislányom neve?
Ninon, Szolanzs, Cseperke, Mirtill, Víta, Tifani vagy Zina?
Esetleg még valami hasonló ritka de szép, különleges nevet tudtok? Olyat szeretnék, amivel biztos találkozik az életebn túl sokszor
Ninon - Ninó, Níínóó, borzasztó
Szolanzs - egy prosti jut eszembe
Cseperke - ez se nagy eresztés, de legalább nem kisebbségis annyira
Mirtill - hisztis Mirtill
Víta - vita, jaj, szegény gyerek
Tifani - angol nyelvterületen, Tiffanyként még tetszik is, de így nagyon nem
Zina - nagyon csúfolható név, csak a kezdőbetűt kell kicserélni :S borzalmas, plusz tényleg mintha egy gyógyszer neve lenne
Ezek a nevek szerintem is inkább csak ritkák, mint szépek. Egyiket sem adnám.
Nálunk mind a két kislány ritka nevet kapott, de az meg sem fordult a fejemben, hogy azért adjak nekik ilyent, hogy ne találkozzanak a nevükkel túl sokszor. Egyik csajszim nevével már 2x is találkoztunk, Ő nagyon örült maikor kiderült, hogy a másik kislányt is így hívják.
Ezek nekem nem tetszenek.
Hasonló név talán, de viselhetőbb a Véda, Fédra, Polett... most több nem jut eszembe.
Mar elnezest de minden nevet lehet csufolni,a gyerekeknek eleg nagy kepzeloereje van.Egyebkent ezek kozul a Víta es a Zina tetszik.
Zina az egyik ismerosom ikerparjabol a kislany,nagyon aranyos nev.
Nekem tetszik meg a Zia,Zea,Zafira,Mara,Kéra.Az én 2 eves kislanyom Nara Lilien(a masik a Víta lett volna es akkor Víta Emili nevet kapja)a kisfiamat januar vegere varom es Miron Zente lesz(bar ez nem volt kerdes)Kislanyom is kitudja mondani a nevet es becezni is lehet(Narus,Narcsi)Dontsetek ugy ahogy szeretnetek es majd irs meg mit valasztottatok.Boldog babavarast!
A felsoroltak közül egyik sem tetszik, de van pár különleges név, ami igen.
Leírok párat hátha tetszik:
Nola
Szaffi
Véda
Fédra
Larina
Néva
Hedda
Szira
Szeréna
Irina
Ivonn
Ilma
Elena
Kedves utoldo elotti!Nem nem sertettel meg,en elfogadom gogy van akinek nem tetszik,ez vele jar :)
A Te kislanyod neve egyebkent nekem tetszik,foleg a Roza belole de mivel en a modernebb nevek hive vagyok ezert nem adnam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!