Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi legyen a kislányom neve?

Mi legyen a kislányom neve?

Figyelt kérdés

Ninon, Szolanzs, Cseperke, Mirtill, Víta, Tifani vagy Zina?

Esetleg még valami hasonló ritka de szép, különleges nevet tudtok? Olyat szeretnék, amivel biztos találkozik az életebn túl sokszor

2015. dec. 28. 06:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

Ninon - Ninó, Níínóó, borzasztó

Szolanzs - egy prosti jut eszembe

Cseperke - ez se nagy eresztés, de legalább nem kisebbségis annyira

Mirtill - hisztis Mirtill

Víta - vita, jaj, szegény gyerek

Tifani - angol nyelvterületen, Tiffanyként még tetszik is, de így nagyon nem

Zina - nagyon csúfolható név, csak a kezdőbetűt kell kicserélni :S borzalmas, plusz tényleg mintha egy gyógyszer neve lenne

2015. dec. 28. 13:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Hmm nehéz kérdés,nekem egyik sem tetszik,esetleg a Cseperke.
2015. dec. 28. 13:24
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a nevek szerintem is inkább csak ritkák, mint szépek. Egyiket sem adnám.

Nálunk mind a két kislány ritka nevet kapott, de az meg sem fordult a fejemben, hogy azért adjak nekik ilyent, hogy ne találkozzanak a nevükkel túl sokszor. Egyik csajszim nevével már 2x is találkoztunk, Ő nagyon örült maikor kiderült, hogy a másik kislányt is így hívják.

2015. dec. 28. 15:28
 14/22 anonim ***** válasza:

Ezek nekem nem tetszenek.

Hasonló név talán, de viselhetőbb a Véda, Fédra, Polett... most több nem jut eszembe.

2015. dec. 28. 16:32
 15/22 anonim ***** válasza:
56%

Mar elnezest de minden nevet lehet csufolni,a gyerekeknek eleg nagy kepzeloereje van.Egyebkent ezek kozul a Víta es a Zina tetszik.

Zina az egyik ismerosom ikerparjabol a kislany,nagyon aranyos nev.

Nekem tetszik meg a Zia,Zea,Zafira,Mara,Kéra.Az én 2 eves kislanyom Nara Lilien(a masik a Víta lett volna es akkor Víta Emili nevet kapja)a kisfiamat januar vegere varom es Miron Zente lesz(bar ez nem volt kerdes)Kislanyom is kitudja mondani a nevet es becezni is lehet(Narus,Narcsi)Dontsetek ugy ahogy szeretnetek es majd irs meg mit valasztottatok.Boldog babavarast!

2015. dec. 28. 16:42
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
mindenki úgy szúrja el a gyereke kamaszkorát ahogy akarja, csak mert fektűnősködni akar a ritka, és borzalmas nevekkel. Kedves utolsó, ne haragudj meg, de a te kicsijeid nevei is hasonló kategória szerintem mint a kérdezőé. Persze van akinek ezek tetszenek, max a gyerek megváltoztatja ha nagyon nem bírja elviselni. Barátnőm Nala volt, alig várta hogy normálisra változtathassa, és még a szülei voltak megsértve, hogy miért akarja, mikor olyan szép. Igen, nekik szép volt, barátnőm meg nem egyszer sírva jött haza az iskolából mert csúfolták. Direkt átlagos nevet vett fel, Anna lett. Ezzel nem azt akarom mondani hogy ne adjátok ezeket a neveket, csak gondolkodjatok el azon, hogy a gyerek is olyan szívesen viselné-e. Gondolom nektek meg az én lányom neve nem tetszik, mert túl egyszerű( Tímea Róza)
2015. dec. 28. 16:54
 17/22 anonim ***** válasza:

A felsoroltak közül egyik sem tetszik, de van pár különleges név, ami igen.

Leírok párat hátha tetszik:

Nola

Szaffi

Véda

Fédra

Larina

Néva

Hedda

Szira

Szeréna

Irina

Ivonn

Ilma

Elena

2015. dec. 28. 16:55
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves utoldo elotti!Nem nem sertettel meg,en elfogadom gogy van akinek nem tetszik,ez vele jar :)

A Te kislanyod neve egyebkent nekem tetszik,foleg a Roza belole de mivel en a modernebb nevek hive vagyok ezert nem adnam :)

2015. dec. 29. 11:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Bereniké, Georgina, Hortenzia, Amarilla, Lotti, Lelle, Hédi, Bodza.
2015. dec. 29. 11:31
 20/22 anonim ***** válasza:
Ninonról és Szolanzsról most hallok először és fiú névnek hinném. Ha muszáj választani, akkor Vita, Zina vagy Tifani. Szerintem nem olyan gyakori, de szép és normális nevek a Melánia, Klára, Larissza,Szibilla.
2015. dec. 29. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!