Hány van a gyeremekeitek között? 8-10 év már túl sok?

Azt nezd te szeretnel e meg gyermeket. A testvernek a nagy orulni fog. 8-10 evvel latok tobb felnott testverpart. Altalaban a korkulonbsegre azt mondjak olyan mintha az idosebb testver a legjobb baratno es egyfajta nagyneni/nagybacsi is lenne egyben, a kisebb tesora a nagy meg azt mondja, hogy olyan mintha kicsit a gyereke is lenne.
Nyilvan egyuttjatszani nem fognak, de szeretni fogjak egymast es sokat fognak egymasnak jelenteni ekkora korkulonbseggel is.
Tehat csak te tudhatod szeretnel e meg gyermeket.

Sajnos ilyen korkülönbséggel soha nem alakul ki igazán testvéri kapcsolat.
Nem késő, és nem "túl sok", de nyilván nem lesz olyan, mintha 2-3 év különbség lenne, mert soha az életükben nem lesznek hasonló életszakaszban, nem nagyon lesznek közös élményeik.
A férjeméknél, édesanyáméknál és az unokatestvéreméknél is ilyen különbség van. Általánosságban elmondható, hogy szeretik egymást, de nem igazán tudnak miről beszélni, nem keresik egymás társaságát felnőttként, amit nagyon szomorúnak tartok testvérek között.

Kerek 3 év van koztuk. Imádják egymást.
Az én hugom és köztem 23 év van. Nagyon szeretem, ő még nagyon kicsi hogy azt mondjam hogy jó a kapcsolatunk. De igyekszem azzá tenni. Szerintem a nevelésen függ mennyire lesznek jó tesók e vagy sem. Nincs ideális korkulonbség.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!