Milyen nevet adnátok a lentlévők között? Ikreim lesznek, egy fiú, egy lány.
Vezetéknév: Takács
Bence, Bernát, Ádám, Kornél, Vince, Zsombor, Zalán, Gergely
Léna, Réka, Gréta, Fanni, Kamilla, Boglárka, Boróka, Borka

Gyermekeim Bence és Léna:)
Tetszik még a Vince és a Kamilla.

Bence, Zalán.
Léna, Réka, Kamilla.

Nehéz közülük választani, mert mind passzol a vezetéknévhez és belekötni se lehet, nem olyan túlcsavart giccses nevek, szépeket választottatok :)
Nekem legjobban fiú nevek közül a Bernát tetszene, a többivel sincs baj, csak annyi, hogy nagyon "elhasznált" nevek, sok van belőlük, nekem mániám volt anno minél ritkább nevet keresni, el akartam kerülni hogy ezer Zalán közül kelljen hazavinnem a sajátomat. Bár ha téged nem zavar ha tucatnév lesz, akkor a Vince, Zsombor és Kornél is nagyon jól passzol a vezetéknévhez.
Lánynevek közül a Boróka és Gréta az, amire felkaptam a fejem, mindkettő gyönyörű, harmadik lenne nálam a sorban a Léna, de az is kicsit tucatnév lett sajnos :(
Ha párosítani kéne, én a Bernát/Vince-Boróka/Léna párosok közt vacilálnék.

Fiúnevek közül a Bence, Vince, Gergely tetszik, legjobban a Bence.
Lánynevek közül tetszik: Léna, Réka, Fanni, Kamilla, Boglárka. A Réka, Fanni, Kamilla nálam is toplistás, így ezek közül nem nagyon tudok választani, de a vezetéknévhez talán a Réka passzol a legjobban.
Szóval Bence-Réka. :)

A lánynevek közül szerintem a Léna, a Kamilla, a Boróka és a Borka nem illik szerintem a vezetéknévhez.
A fiúnevek közül egyedül a Zalán, ami nehezen kimondható, ezért nem választanám.
A maradékból választanék, de mivel elég gyakori a vezetéknév, ezért érdemes kicsit ritkábbat választani a keresztnévből.
Emiatt a fiúk közül a Takács Kornél és a Takács Bernát a két befutó nálam.
A lánynevek közül nem igazán maradt ritkább, ami illik is a vezetéknévhez.
De a Réka, Fanni, Gréta nevek szerintem nagyon jól illenek, csak ugye elég gyakoriak.
Ezek alapján nektek kell mérlegelni.
Takács Bernát - Takács Fanni
Takács Kornél - Takács Réka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!