Rutinszerűen adsz kúpot oltások után?
Figyelt kérdés
Vagy vársz néhány órát, figyeled a babát inkább?Mit tanácsol Nálatok a védőnő, gyerekorvos?2010. márc. 24. 11:44
1/11 anonim válasza:
É sosem adtam neki, és nem is volt rá szükség. De a védőnő és a gyerekorvos sem mondta, hogy adjak csak úgy.
2/11 anonim válasza:
Az én lányom még pici, 4,5hós, de nem kapott még kúpot. Szuri napján megmérem este, 6-7 óra körül a hőjét, és esti alvásig (22óra) minden pelenkacserénél. Ha nincs láz vagy hőemelkedés, akkor nem kap semmit. Egyszer volt csak hőemelkedése, de akkor sokat itattam, és lement. Ja és még szuri másnapján reggel egyszer megmérem, és ennyi. Nekem így tanácsolta a védőnő.
3/11 anonim válasza:
Nem, csak akkor adtam, ha belázasodott. Feleslegesen te se tömd gyógyszerrel!
Nekem mindig azt mondták, hhogy lázat csillapítani csak akkor kell, ha lázas (38 fok felett).
4/11 anonim válasza:
Csak ha szükséges,ha belázasodik egyébként nem
5/11 anonim válasza:
Védőnő azt mondta, adjak neki egyből kúpot ahogy hazaérünk.
Dokinéni azt mondta, hogy csak akkor adjak neki ha 38 fölé megy a láza.
Nem adtam neki egyszer sem kúpot.
6/11 anonim válasza:
Én amikort haza értünk,egyből felraktam neki egy fél kúpot!
7/11 anonim válasza:
Nekem a gyerekorvos minden oltás után azt mondja, hogy adjak neki egy fél kúpot estére ha belázasodna, ha nem, akkor csak egy adag Panadol babyt.
Nem adtam még soha semmit neki, hiszen még hőemelkedése sem volt sosem az oltásoktól, nem látom értelmét gyógyszerrel tömni, mikor nincs baja. A dokinak meg bólogatok, hogy úgy adom, ahogy ő mondja.
J.
8/11 anonim válasza:
Sosem adtam még kúpot a gyereknek,pláne nem előre.17 hónapos.Ha valami lett volna,szirupot adok,de oltás miatt sosem kellett adnom.
9/11 anonim válasza:
Először nem adtam kupot, 40 fokos láza lett 2 hósan. Azóta minden oltás után kap, többet nem lázasodott be. Ő viszont képes 39,5 fokos lázat produkálni fogzás alatt is, tehát lázasodó tipus, mint én. Neki kell a kup az oltás után.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én sem adok, de nálunk sajnos rutinból ajánlják...
2010. ápr. 1. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!