Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A testvér a legtöbb amit...

A testvér a legtöbb amit adhatsz a gyermekednek! Egy gyermekem van, ez sziven ütött! Mi ez?

Figyelt kérdés

Hallottam mar a reklamrol, de most lattam eloszor. Raadasul az egy szem gyerekem is odafigyelt ra. Szerintem ez nagyon durva! Ezt nyomatni a tv-ben.

Eddig sem nagyon tévéztünk de ugy latszik nem is érdemes.

Engem nem erdekel a politika, Sosem politizaltam, nem is fogok, de ez???? Hat ettol kesz vagyok.

2015. dec. 24. 15:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Privátíró!!

Te hogy jössz ahoz, hogy bárkivel is így beszélj? Ezzel bebizonyítottad, hogy te is ugyan azon a szinten vagy, ahová engem sorolsz.

Igen, rengetegen azért nem vállalnak gyereket, mert sajnos nem sikerül, vagy nem tehetik meg, lehet, hogy én is így járok, ezt nem tudhatom előre. De nem egy ismerősöm van aki csak egyet vállal, mert nem kelé testvér, minek az, anyagilag megtehetik, és ha becsúszott elvetették. Az ilyen embert viszont nem tudom megérteni. Nem tudom, hogy neked van e gyereked, ha van is, gondolom egy van, én nem arról beszéltem, hogy akinek egy van, az szar szülő lenne, biztos hogy oka van, hogy csak egy van, akkor is jó dolog egy testvér. Egy jó testvér meg még jobb.

2015. dec. 26. 11:50
 22/22 anonim ***** válasza:
Ne nèzz tèvèt. Szerintem ezerszer erőszakosabb reklàmok vannak,fel lehet mindenen hàborodni lehet morogni panaszkodni,ha a reklàm ilyen èrzèkenyen èrint akkor ne kapcsold be a tv,nèzz dvdt stb meg van olva.
2015. dec. 26. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!