Más is parasztvakításnal tartja Vida Ágnes munkásságát?
Nekem nem tud hiteles lenni, mert pénzcsinálás szaga van az egésznek.
Mindig az az érzésem, hogy beszél, beszél, de nem mond semmit.
pénzcsinálás?
millio anyaga van fent a neten ingyen..
amúgy engem az fogott meg, hogy az anyai lelket is erősíti.
en csak egy cdjet hallgattam meg persze olvastam a blogjat.
szerintem sem sok plusz informaciot szolgaltat, szavakba onti amit atlagos anya jozan paraszti ezzel vagy osztonosen gondol/tesz.
A békés dackorszak pl szamomra egyaltalan nem.volt segitseg abban hogyan kezeljem a hisztit, inkabb csak osszefoglalta hogy milyen a hisztis gyerek es jol elmondta a lehetetlent a hiszti kezelesevel kapcsolatban:)
amig vilag a vilag a gyerekek nem lesznek egyformak es amig vilag a vilag a temperamentumukon nem lehet valtoztatni, ha sirni hagyod van.akinek mukodik.van akinel.nem, ha cicire rakod mikor keri van akinek mukodik van akit epp az ront el, szoval nem lehet erre sablont rahuzni de szerintem nem a penz a motivacio nala hanem hivatasanak erzi ezt. cd eladasbol ma senki nem el meg. en se fizettem.a cdert.
Én olvastam a babapszichológia c könyvet, nekem hasznos volt.
Viszont a cikkeiben adott válaszok nekem sablon válaszoknak tűnnek, van amelyik hasznosnak tűnik és van amelyikben olyan mintha meg se válaszolta volna a kérdést, én szerintem nem kérdeznék tőle.
Nem tartom parasztvakításnak. Egyrészt rengeteg anyaga ingyen is hozzáférhető, minden ellenszolgáltatás nélkül kérheted a babád korához igazodó hírlevelét, amiben rengeteg hasznos infó van.
Másrészt ahogy előttem is írták, az életben semmi sincs ingyen. Ő pszichológiával foglalkozik, ebből él. Nyilván a kutatási eredményeit, szaktudását(amikért megdolgozott) nem adja ingyen. Ha azt is nézzük, hogy már 10000 Ft körül megkaphatod egy-egy anyagát, a pszichológusi óradíj meg valahol 8000 Ft/óránál indul, akkor még csak azt sem mondhatod, hogy drága.
"Hogy ilyet én is tudnék egy gyerek után irkálni, annyit olvastam össze. Meg hogy csak elég a kismamáknak határozott választ adni és ennyi a lényege az egésznek."
Szerintem emögött azért lényegesen több van. Az egy dolog, ha valaki összeolvas egy csomó mindent, és kitapasztal dolgokat a saját gyerekével kapcsolatban, de teljesen más, ha ezt évekig tanulja a főiskolán/egyetemen, és rendszerré áll össze a fejében a sok kis infómozaik. És valószínűleg nem egy-két gyereket látott már pályafutása során, nyilván voltak köztük problémásak is, akiket egy-két határozott tanáccsal nem lehetett elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!