Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori, hogy a...

Mennyire gyakori, hogy a terhesség első 5-6 hónapját valaki végighányja, mint a malac?

Figyelt kérdés
10 percenkénti hányásra gondolok, amikor tényleg nagyon brutálisak a dolgok. Sok ilyen van? A környezetedben hallottál ilyet?
2010. márc. 24. 00:32
 1/5 anonim ***** válasza:

én is ilyen voltam, 2-szer is. végighánytam a terhességeket, 15 kilóval voltam kevesebb szüléskor, mint teherbeeséskor.

nagyon rossz volt, de hát nem tudtam mit csinálni.

2010. márc. 24. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Én a 20. hétig. Időnként még éjjel is felébredtem:(

Ettől eltekintve szerintem ilyen nincs túl sok,

2010. márc. 24. 06:29
 3/5 anonim ***** válasza:

A 8. hónap végéig ez volt a fiammal. Most 9 hetes a pocaklakó és egy homeopátiás szer segít valamennyit. Így is sokat hányok, de valami azért bent is marad.

Amúgy a nagymamám volt ugyanígy, anyunak könnyű terhesség voltam.

2010. márc. 24. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Mind a két lányommal majdnem végig hánytam.

Mindegy volt, hogy nappal, vagy éjjel; ettem, vagy sem.

Felénk amúgy azt mondják, hogy hányt mint a kutya, malaccal még nem hallottam, de érdekes elképzelni egy hányó malacot.

Ja, és azóta is hányós vagyok, pedig terhesség előtt nem voltam az.

2010. márc. 24. 14:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A malac hasonlat a saját agyszüleményem, mert nagyon disznó hangok jöttek belőlem....böfögés, röfögés, öklendezés, nyögés...még sose adtam ki ilyen gáz hangokat, de szenvedtem nagyon az édes tehertől :)

2010. márc. 24. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!