Melegek! Ti terveztek gyermekvállalást vagy örökbefogadást, vagy gyermektelenül képzelitek el az életeteket?
Látom, nem igazán írt senki. Én nem vagyok meleg, de az egyik rokonom igen, úgyhogy ha nem gond, akkor az ő álláspontját írom le, mert már sokszor beszélgettünk erről.
Ő mindig is szeretett volna gyereket, alapból szereti is őket, tanárként dolgozik, és őt is nagyon szeretik a gyerekek. Mondjuk ez a mi családunkban nem is ritkaság, majdnem mindenki pedagógus nálunk, de aki nem, az is olyasmivel foglalkozik, ami valahogyan kapcsolódik gyerekekhez :) Na, szóval ő nagyon szeretne majd gyereket, csak még egyelőre nem mernek a párjával belevágni. Azt tudni kell, hogy külföldön élnek, olyan országban, ahol amúgy ennek semmilyen törvényi akadálya nem is lenne, fogadhatnak örökbe gyereket minden további nélkül. Viszont úgy vannak vele, hogy szeretnének mindketten legalább egy évig otthon maradni, ha meglesz a baba, de ahhoz, hogy ezt megtehessék, elég sok pénzt fel kellene halmozniuk a fizetés nélküli szabi idejére, ez viszont időbe telik, még külföldön is. Főleg, hogy egyikük sincs túlfizetve azért. Oké, itteni szemmel jól keresnek, de szeretnének abban az egy évben is azon a színvonalon élni, amit megszoktak (most nem valami oltári nagy luxusra kell gondolni azért). Na, egyelőre úgy vannak vele, hogy még nincs elég félretett pénzük, úgyhogy még nem vágnak bele. Én kíváncsi vagyok rá, hogy mikor lesz ebből valami, de azért remélem, előbb-utóbb összeszedik a bátorságukat hozzá, mert amúgy totál gyerekbolond mindkettő, ha hazajönnek látogatóba, akkor egy csomó időt töltenek nálunk, hogy az enyémekkel játsszanak, még az sem okoz gondot, hogy a rokonom párja nem is beszél magyarul. A gyerekeim szokták tanítani mindenféle, általuk fontosnak vélt kifejezésre :D
Én gay vagyok.
Hát, én szívesen adoptálnék gyereket, de sajnos erre még Magyarországon nincs lehetőség, szóval mindenképpen külföldön képzelem el a jövőmet. Ha lehet, akkor 4-5-t is vállalnék. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!