Ha a 9 éves lányodnak nagyon vastag, összenőtt, fekete szemöldöke lenne gyantáztatnád neki?
Nem gyantázni kell, hanem szépen csipesszel kiszedni. Inkább ne te csináld, lehet csak rosszabb lesz a végeredmény mint előtte. Vidd kozmetikushoz.
Gyantázáshoz főleg ne kezdj hozzá otthon!
Inkább gyanta, mert az egyszer fáj, a csipesz meg minden egyes szőrszálnál. 9 évesen nem bírná ki a csipesszel tépkedést.
Egyébként nekem 12 éves koromban valami hormonmegborulás miatt jelent meg erősebb szőrzet a keresztcsontom tájékán. Nem sűrű fekete, de mivel hófehér bőröm van, szépen látszott ez is. Mondtam, hogy zavar, úgyhogy engem lézeres szőrtelenítésre vittek el a szüleim (meg orvoshoz, hogy a szervi okokat is kivizsgálják).
Lehet, hogy azzal jobban járnátok, legalábbis a két szemöldök közötti területtel. Oda később se kell neki szőr. A szemöldök ívét viszont ráér később megcsináltatni kozmetikussal, néhány év múlva, amikor majd sminkel is esetleg.
Lézerrel annál hatékonyabb, minél nagyobb a tónuskülönbség a szőr (sötét) és a bőr( minél világosabb) között. Tehát legkevésbé akkor használ, ha kreol ember szőke szőrzetet szeretne eltávolíttatni.
Világos bőr és fekete szőr esetében viszont nagyon hatékony.
Én kiszedtem neki, kozmetikus vagyok. Vékony csíkban gyantával majd csipesszel igazítás.
Nem érdekelt a kor, a lelkét bántotta a gyerekek meg gonoszak...
Nem idegenek élnek a gyerekemmel hogy érdekeljen a véleményük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!