Milyen fiú illetve lány nevek illenek a "Prunyek" névhez?
Csak egy pár példa amit én el tudok képzelni:
Prunyek Ilona,Izaura, Amanda, Marianna, Evelin
Prunyek Zoltán,László,Máté, Walter, Péter
Prunyek Patrik, Péter (mert az elsőben benne van P,R,K, az utóbbiban meg a P,R,E, ezért tökéletesen összecsengnek, és ez a legfontosabb!!!)
Prunyek Panka, Patrícia, az előbbi inkább édi, a másik meg csajos, és komolyabb.
Péter, Gergely, Levente, Csaba
Kata, Krisztina, Boglárka, Diána
Áron, Máté, Milán, Péter
Panna, Emma, Nóra
...csakhogy egy párat említsek. Sztem sok név illik hozzá. Nektek/Neked mi tetszik? Van már esélyes?
szerintem , ha ilyen furi a vezetéknév, akkor olyat kell választani amit könnyű kimondani, pl Prunyek Kitti, Emma, Hanna
Gábor,Gergő, hasonló.
Ha Péternek nevezed sokáíg nem fogja kimondani a saját teljes nevét, mert összeakad a nyelve ..de lehet, hogy nem .
Én mindenképp rövid domináns nevet adnék, hogy a nevében ne a Prunyek-en legyen a hangsúly..tehát a keresztnév feledtesse a vezetéknév nehéz mivoltát.
Annamária, Szilvia, Nóra, Daniella, Petra, Lili, Júlia, Éva, Sára, Vilma, Felícia
Róbert, Dániel, Dávid, Gábor, László, Bálint, Iván, István
Prunyek Csaba,Prunyek László, Prunyek Béla
Prunyek Emese, Prunyek Adél, Prunyek Abigél, Prunyek Róza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!