Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érdemes még beruháznom egy...

Érdemes még beruháznom egy kismama nadrágra? Esetleg szülés után fogom tudni még hordani?

Figyelt kérdés
Itt a hűvös idő és most szembesültem, hogy egy nadrágom sem jön rám és valószinű még szülés után sem fogom tudni hordani őket! Már a 37. hétbe léptem, mivel nyári kismama voltam eddig csak nyári kismama gatyóim vannak. Van valaki, aki szülés után még kitudta használni a pocakos nadrágot vagy ez hülyeség? Mit csináljak, mert ahhoz nagyon drágák, hogy 3 hétre beruházzak egyre.
2008. szept. 15. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegyél már kismamanadrágot ha eddig nem vettél .Szerintem erre a 3 hétre bőven megteszi egy kényelmes tréning alsó, ami megkötős derékban, vagy esetleg rengeteg olyan gatyó van aminek passzés a dereka. Ezeket később is tudod hordani.
2008. szept. 15. 11:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Vettem anno 2 kismama nadrágot, egyet kihíztam a másik meg horhatatlanul kényelmetlen. Nézegettem olyat, amit te ajánlottál, de elég nagy a poci.
2008. szept. 15. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
amit én a helyedbe tennék, az a ruhás piac és ott nézelödni valami gumis dereku, hosszu naci után,lehet,hogy kicsit nagymamás de az a lényeg, hogy kényelmes legyen.vagy turiba körül nézni. üdv 37 hetes szintén
2008. szept. 15. 11:28
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi, a turi jó ötlet. Nézek egy nagyobb gatyit, bandázzsal jó lesz, abból van 3. Szülés után is hordhatom talán....

Köszi a válaszokat!

2008. szept. 15. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár azt hozzáteszem, én nem híztam sokat, ezért most rámjönnek a rendes téli nadrágok úgy, hogy nem húzom fez a zipzárat és nem gombolom be őket. Hogy a pocim ne legyen kint, húzok rá egy kismamaövet, vagy bandázst. A Brendonban már 2000-ért kapsz ilyet és minden nacihoz hordhatod. (feltéve, hogy nem nőttél sokat csípőben és combban.)

2008. szept. 15. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Én vennék a helyedbe.Nem tudhatod előre mikor fogsz szülni.Én majdnem két hete huztam rá.Mikor kijöttem a kórházból még elég nagy maradt a pocim a saját nadrágaimat nem tudtam begombolni.Pár hétig utána még hordtam a gatyót.
2008. szept. 15. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nekem nem jönnek fel a pocimra a megkötős gatyók, igy poci alatt hordom őket és igy még az s-es méret is jó belőlük csak annyi a lényeg hogy ne legyen szűk, hanem megkötős vagy laza gumis, vagy passzés a dereka. Piacon, vagy akár üzletben is beruházhatsz egy ilyenre. Én pl. a New Yorkerben vásárolok ilyeneket, kb 4000 Ft, de ezt szülés után is simán fogom tudni hordani. Egy tréning vagy ilyen laza derekú nadrág mindig kényelmes lesz, és mondom csak a dereka más, később is felvehetem majd.
2008. szept. 17. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!