Ti belevágtok\vágnátok a 3 gyerekbe az új támogatási rendszerrel?
Nem, sőt még második gyerekünk se lesz, nemhogy 3.
Ha nekem 3 gyerekem lenne, akkor az úgy történne, hogy magunkat a párommal érzelmileg, idegileg, a napi teendők ellátása, megszervezése tekintetében adott módon tegyük, illetve olyan jövedelemből és bevételből, megtakarításokból, amikből saját magunk fel tudjuk nevelni. Mert tudod, van az egyik párt, hoz be ilyen-olyan támogatásokat, aztán jön majd egy kormányváltás és elveszik. Akkor mi lesz azokkal a családokkal, akik erre vállaltak 3 gyereket? Mert őket még fel is kell ám nevelni...szóval nem, nekem nem tud egyik kormány se olyat ígérni, hogy arra én nagy családod vállaljak!:)
csak a támogatási rendszer miatt nem...azért nem olyan sok az a 33 ezer Ft hogy amiatt vállaljak harmadikat...a kiadás sokkal több.
ha vállalok azért vállalok mert - hogy az előttem levő szavaival éljek - vagyok olyan elmebeteg, hogy szeretem a gyerekeket és meg van rá az anyagi lehetőségünk ellátástól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!