Milyen az ha valakit burokban nevelnek és mi lesz a következménye mire az ember felnő?
Ha valakit burokban nevelnek, nagyon féltenek a szülei, akkor abból felnőtt korára szerintem egy nagyon önállótlan ember lesz, lehet picit életképtelen is, mivel a szülők mindentől óvják, mindent elvégeznek helyette stb
Szóval én nem látom semmi pozitív hatását a későbbiekre nézne, ha valakit így nevelnek a szülei. Persze az ember félti a gyerekét, de nem kell szerintem túlzásokba sem esni. :) Szerintem fontos, hogy ráneveljük az életre, hogy önálló, talpraesett felnőtt váljon belőle. A mai világban ez nagyon fontos, hogy meg tudja a későbbiekben állni a helyét az élet bármely területén.
szerintem nem lesz önálló, nem mer majd kezdeményezni, nem lesz ambiciózus, nem lesz kezdeményező, konstruktív.
nem fog normális munkahelyet találni, nehezen ismerkedik majd, nehezen fogja feltalálni magát ha olyan helyzetbe kerül, ami nehézséget okoz számára.
akit a szülei nem tesznek le a földre, nehogy koszos legyen, nem engednek mozogni, futni, nehogy kiizzadjon és megfázzon, nem engednek a tanuláson kívül mással foglalkozni, nem adnak neki édességet, nem engedik tvzni stb az tipikusan ilyen lesz...van az ismerettségi körömbe pár ilyen, akiről tudom/láttam hogy így nőtt fel, és jelenlegi énje engem igazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!