Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti elfogadnátok egy szürke...

Ti elfogadnátok egy szürke színű babakocsit, a kislányotoknak?

Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 20:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a "lánynak rózsaszín" felfogással ne fogadd el, mert úgysem használnád.
2015. dec. 10. 21:20
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Viszont ilyet ne csinálj. A te gyereked, minden legyen úgy, ahogy TE szeretnéd. Ha rászorultok, mert nincs pénz másra, akkor nyilván fogadd el, ha tetszik, ha nem.

De ha megtehetnéd, hogy veszel olyat, ami igazán tetszik neked, akkor tedd azt. A barátnőd biztos megérti. Ne legyen később rossz szájízed, ahányszor ránézel a kocsira. Nyisd ki a szád, néma gyereknek...

2015. dec. 10. 21:21
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik, ne fogadd el.

Ha mindene rózsaszín és a babakocsi is az kell, h legyen, akkor szépen utasítsd vissza! Mert úgyse fog tetszeni.

Amúgy én elfogadnám, lányomnak is szürke-fekete van.

2015. dec. 10. 21:23
 14/24 anonim ***** válasza:
80%
#6-al értek egyet és hozzáteszem: te nem a kislányodnak hanem saját magadnak akarod a babakocsit, neked meg a szürke nem tetszik. Dehát nem te vagy a kocsiban !
2015. dec. 10. 21:26
 15/24 anonim ***** válasza:
83%
A lányaimnak kék babakocsija volt, mi is ingyen kaptuk. Talán szégyellnem kéne magam?
2015. dec. 10. 21:27
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
Rózsaszín babakocsi? Akkor inkább a szürke. Különben sem a színét kene nézni, hanem hogy mennyire megfelelő, kényelmes, praktikus, stb.
2015. dec. 10. 21:40
 17/24 anonim ***** válasza:
76%

Ha szeretned es orulsz neki, akkor fogadd el, de muszajbol ne. Ha csak azert fogadod el, mert kellemetlen visszautasitani, de egyaltalan nem fogod szeretni, akkor majd vennel masikat es meg rosszabb lenne magyarazkodni, hogy a kapott miert nem volt jo.

En pl konkretan tudom, hogy milyen babakocsit szeretnek, anyagilag sem jelent gondot, igy en csak azert nem fogadnek el egyet, hogy ne bantsak meg senkit, mert lehet, hogy talalnanak neki olyan tulajt, aki tenyleg orul neki.

Es nem a szin miatt, az engem nem iagazan erdekel.

Siman mond, hogy nagyon aranyosak, de te mar kineztel egyet es azt szeretned mindenkeppen es alig varod, hogy megvehesd. Ennyi.

2015. dec. 10. 21:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Egy kis kreativoskodással simán át lehet varázsolni úgy, hogy a szürke szín csak az alapszín maradjon. Ha nem akarsz bajlódni vele, akkoris egy rozsaszin vagy lányos szinű kispléd, kendő, játék stb. fel tudja dobni! Szdrintem fogadd el.... ha olyan babakocsi, amiben csak fekszik a baba, fél év után ugyis praktikusabb lesz az ülő, sportkocsi...
2015. dec. 10. 23:17
 19/24 anonim ***** válasza:

Az én lányomnak is szürkét vettünk.

Ha esetleg a második baba kisfiú lesz. Jó neki is.

2015. dec. 10. 23:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekünk világoskék volt pedig lányaim vannak. Nem okozott lelki törést nekik. :)
2015. dec. 11. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!