Milyen összbevétel mellett vállalnátok 3 gyereket?
Háát, nálunk már megvan a három lány.
És a férjem még egy lányt szeretne. :D
Mondjuk én is vágytam fiúra, de sosem vállalnánk azért negyediket, mert fiút szeretnénk.
Szeretnénk még egy gyereket, és nem bánnánk azt sem, ha fiú lenne, de egy lánynak is ugyanúgy örülnénk, főleg hogy a meglévők is fantasztikusak.
De épp a napokban láttam egy vicces képet egy valamilyen külföldi családról. Ők állítólag eldöntötték, hogy két fiúk lesz, és hát előtte lett 6 lányuk. :)
Az más, ha amúgy is akartok harmadikat, de nekem a kommentedből az jött le, csak azért gondolkodtok a 3. gyereken, hátha fiú lesz.
Azt meg sosem értettem, aki megállna x számú gyereknél, ha a kívánt nemű/neműek születnének, de mivel nem, vállal még egyet. Sértő a meglévő gyerek(ek)re nézve. Mintha ők kevesek lennének.
Korábban én is azt mondtam, egy fiút szeretnék, de azt is, ha lány lesz, még véletlenül sem szülök még, mert az azt jelentené a számomra, hogy nem tartottam elégnek a lányomat a boldogságunkhoz.
Amúgy már nem érdekel a leendő gyermekem neme, csak jöjjön. :)
és mi közöd hozzá ne haragudj, hogy miért vállalunk harmadik gyereket??
én őszintén megmondom, szeretnék nagyon egy kisfiút. Örülök a lányomnak, és a legfontosabb a kistesó projektnél, hogy egészséges legyen, nem pedig a neme. De ha a kistesó is lány lesz, talán vállalunk egy harmadikat, mert szeretnék egy kisfiút. Nem tudom mi ezzel a baj, de nem is nagyon érdekel a véleményed.
"és mi közöd hozzá ne haragudj, hogy miért vállalunk harmadik gyereket?? "
Semmi. Ahogy semmi szükség nincs ilyen offenzív hangnemre sem ezen az oldalon.
17. en ugy gondolom, teljesen normalis, ha valakinek az a vägya, h legyen egy fia/lanya. Es föleg azert, mert a vägya, erzese az csak van. Lehet anyagi okokbol nem vallalni, de a vägy ettöl nem tünik el, az csak van, hiaba nyomja el magaban, az ott van. Lehet eltitkolni, letagadni... Remelem, erted, Sztem azert ne kövezzük meg a masikat, ne kritzaljuk, ha ö mashogy erez, nem lathatjuk az ö szemszögeböl a dolgokat...
Kerdezönek: En az összbevetelt a környezet szinvonalahoz igazitom. Hogy ugyanazt meg tudjam adni mind3 gyerekemnek, amit az osztalytarsai, környezeteben elök "atlag" megkapnak. Azaz nem kell feltetlenül privat gyerekorvos, de... Ne ö legyen az egyedüli, akinek nincs...-ja vagy nem tudjak a szülök fizetni a ...-t, ill. a fejlödese szempontjabol fontos dolgokat tudjam fizetni. Mindent megkapjon anygaiakban is, amit itt "szokas" adni a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!