14 hetes kismama vagyok és sajnos 3napja nem volt szekletem. Ma nagyon felpuffadtam vettem be egy espuziman gyongyot ugye nem arthat a babanak?
Nem árt.
"Nem várható negatív hatás, ha az Espumisan Gyöngy kapszulát a terhesség és szoptatás időszakában szedik, mivel a hatóanyag, a szimetikon nem kerül át a gyomorból és a belekből a véráramba."
Nekem is gyakran volt székrekedésem ebben az időszakban. Nálam a sok rost és a rengeteg folyadék volt az, ami bevált. Ha folyamatosan fennáll ez a probléma, akkor tolj be néhány kanál szilvalekvárt, akár napi rendszerességgel. És igyál nagyon sok vizet.
Amit viszont kerülj, az a fekete tea, kávé, csoki, fehér kenyér, mert ezek mind fogják a székletet. Persze nem tilos egyik sem, de próbáld lecsökkenteni a mennyiséget.
Nem árt.
Viszont ezt a hozzáállást soha nem értettem, hogy valaki ELŐSZÖR bevesz egy gyógyszert és UTÁNA kérdezi meg, hogy árt-e vele. Mi ebben a logika, nem fordítva kellene?
Nagyon ajánlom az útifű-maghéjat, nagyon jó, este 1 ek. 2 deci vízben elkeverve, gyorsan megiszod, másnapra nálam mindig meghozza az eredményt, ha előtte gond van. Ezen kívűl valóban fontos a sok folyadék, illetve ajnlom még a magnéziumot (Magnesii citricii). Nekem ezek jöttek be, főleg az útifű maghéj. Ha 2-3 napig kimarad, elég egy evőkanál belőle.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!