Hány évesen vállaltátok az első babátokat? Ekkorra már minden feltétel adott volt? (pl. saját lakás, anyagi háttér)
26 éves voltam, mikor kezdtünk próbálkozni, végül 28 leszek mikor megszületik.
Saját lakás megvan, anyagi háttér alatt mit értesz? Mert ez elég reletív. Dolgozunk mindketten, sokat nem keresünk, de azért összegyujtögettük annyi pénzt amiből nagyjából kijön minden, bár nem luxus dolgok.
Azt azért valaki elmesélhetné, hogy ha valaki még be sem fejezte az egyetemet, nem dolgozott egy percet sem, miből van saját lakása? Na mindegy, nem örökölhet mindenki milliókat a nagyszülőktől.
27 évesen, ekkora volt 2 diplomám, 4 éve dolgoztam. A saját lakás nálunk esélytelen, mert a nulláról indulunk. Ettől függetlenül biztonságban vagyunk anyagilag, jól keresünk mindketten, biztos állásunk van.
és akkor már mindjárt le kell pontozni azt akinek van saját lakása??
nekünk 25 évesen, szülői segítséggel lett...és? a mai napig fizetjük a részleteket az apósomnak, nem csókra kaptuk, és mindketten dolgoztunk már főiskola mellett...a férjem 16 éves kora óta dolgozik én 22 éves korom óta. bocs hogy futotta egy lakásra (hitellel)
Párom 24 évesen végzett az egyetemen, 4 éve dolgozik, a szüleimnél lakunk, akik semmit nem kértek ezért, félre tudtuk szinte rakni az összes keresetét, én is az ösztöndíjam jelentős részét. Plusz kaptunk tőlük pénzt is.
Sajnálom, hogy nektek a nulláról kellett indulni, de én most nem fogom amiatt rosszul érezni magam, mert nekünk szerencsésebbek voltak a feltételek.
Ha befejeztük a ház felújítását, minden megtakarításunk menni fog a leendő gyerekeinknek, hogy ne a nulláról kelljen nekik se indulniuk.
ma 12:47
Igen, örökség, és? Probléma? Oda kéne adni a hajléktalanoknak mi meg vegyünk hitelből, hogy boldogok legyenek azok is akinek nincs?
Mert miért baj az hogy ha valaki örökségre vállal gyereket??? attól talán mi még kevésbé tudjuk mit jelent a munka?? ugyanúgy törlesztem az apósom felé amit adott, és nem herdálom el a vagyonát, hanem ingatlant vettem belőle, amiben élek, és ezért majd az én gyerekemnek tudok már mostantól félre tenni, hogy amikor majd ő nagy lesz, ő is 20-25 évesen saját lakásba költözhessen.
szar alak vagyok tényleg...
és biztos léhűtő és tanár család 3. gyerekeként nyilván fogalmam sincs mit jelent megdolgozni azért amim van...
a férjem édesapja a nulláról indított két kezével végzett mesterséggel vállalkozást, és nagyon ügyesen, napi 14-16 órában dolgozott, hogy 50 éves korára megteremtse a két gyermekének a saját lakást...ennek köszönhetem hogy a férjemmel nem albérletben élünk. Ettől én kevesebb vagyok mint bárki más? Dugd a s...be a diplomádat, ha ennyire tartod, azt aki örökségre gyermeket vállal...hiába mindig is kétféle intelligencia létezett. Értelmi és érzelmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!