Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ármin vagy Milán? Egyszerűen...

Ármin vagy Milán? Egyszerűen nem tudjuk eldönteni.

Figyelt kérdés

A férjemnek inkább az Ármin tetszik, én inkább a Milán felé hajlok, már csak azért is mert az Ármin szerintem nagyon gyakori lett mostanában, tágabb ismerettségi körben 4 Ármin is van, Milán viszont csak 1.

Esetleg felmerül a kompromisszum, hogy legyen 2 neve, de akkor is el kell dönteni, hogy melyik legyen az első, mert mégis azon fogja szólítani mindenki, legalábbis míg ő másképp nem dönt. A vezetéknévvel mindkettő passzol.

2015. dec. 4. 09:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálam mindkettő befutó(volt)!Annyi változás lett,hogy az Ármint helyett Áron lett az első fiunk.A 2. viszont Milán....Így én sajnos nem tudok dönteni,abszolút egyformán imádom mindkét nevet.
2015. dec. 4. 14:57
 12/14 A kérdező kommentje:

Milán lesz vegül :) Mostmár a férjemnek is jobban tetszik, mint az Ármin.

Köszönöm a válaszokat!

2015. dec. 17. 12:33
 13/14 anonim ***** válasza:
A 11. vagyok!Nem az elfogultság mondatja velem(hiszen az Ármint is imádom),de nagyon szép nevet választottatok!
2016. jan. 5. 19:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Azóta született egy Árminunk is :) :)
2018. aug. 5. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!