Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apukák! Mit éreztek a gyermeke...

Apukák! Mit éreztek a gyermeketek iránt?

Figyelt kérdés
Mennyit vagytok velük? Szoktátok a babátokat puszilgatni? Öltöztetni, elvinni oviba az ovist? Tanultok az iskolással? Nem sajnáljátok a kamaszt, a "nagy világfájdalmaiért"? :))
2015. dec. 1. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:

A férjem válasza, hogy hát szeretem, milyen hülye kérdés ez? :D

A többi részére válaszolok én: egy 5 hónapos kislányunk van, igen, nagyon sokat puszilgatja őt apa, rengeteget játszanak együtt, de teljesen természetesen megy a pelenkacsere, fürdetés, öltöztetés, bármi. Nagyon szívesen is csinálja, sokat foglalkozik vele, tényleg látszik, hogy imádja, nagyon jó apuka :) éjjel csak azért kelek én, mert szopik a baba, és azt úgysem tudja megoldani az apja ugyebár, de cserébe reggel én tovább aludhatok egy órával, ha itthon van, mert akkor átveszi :)

2015. dec. 1. 23:31
 2/3 anonim ***** válasza:
én az anyuka vagyok. van egy 16hónapos kisfiúnk. hát a férjem imádja, isteníti :) amikor teheti játszik vele, sétálunk, reggelente van hogy ő öltözteti pelenkázza át....stb. tehát minden rendben van :)
2015. dec. 2. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:

3 csajszink van, feleségem korán 5:00-kor megy dolgozni, így a reggeli dolgok rám hárulnak, de nem bánom. 6:30-kor keltem a lányokat, egy 4.-es, egy 3.-as és egy nagycsoportos leányzó. Mire kitollászkodik a két nagy, addigra a kisebbnek segítek túrni ruhát, de a 2 nagy választ magának. Öltözés előtt wc-zés, aztán öltözünk, reggelizünk, fogatmosunk, olvasunk újságot, és viszem őket, először a két nagyot suliba (mert az iskola közelebb van), aztán az kisebbiket, és végül megyek dolgozni. Délután 12:40-re feleségem hozza a lányokat (ő boltos, így csere után hazamehet). Én szintén cserében dolgozom, így keressük a kenyerünket. 16:00-ra hazaérek, addigra a feleségem kedvesen játszik, tanul a lányokkal, utána velem az angolt nézzük, mert csak én tudok angolul.

Amiben tudok segítek! :) Ilyen apa vagyok. ☺

2016. febr. 7. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!