Monogramos kérdés? Ezért változtatnátok a baba nevén?
8as: mad = örült
9es: Igazad van. Nem tudom, hogy egyéb nyelvben van-e jelentése. :)
Nekem a Mad men (Reklámőrültek) jutott eszembe, szóval poénosabb lenne ha fiatok lenne :D
De amúgy meg nem 3 betű miatt fog más személyisége lenni a kislánynak, szóval szerintem hagyjátok, ha ez tetszik.
Egy szótár így fordította:
mad
Melléknév:
• bolond, őrült
• dühös, haragos, veszett
• haláli, izgalmas, dögös
Az izgalmas, dögös jelentés nem is rossz. ;)
Amúgy igazatok van, meg a páromnak is. A név nagyon tetszik mással meg nem kéne foglalkoznom. :)
Ezen nem változtatnék. Ha magyarul jelentene rosszat, akkor igen. De valakit ez sem zavar.
Volt SZ.A.R. monogrammal rendelkező kolléganőm. :)
a nevemben a sorsom akkor állna meg ha nem születése előtt választottad volna a nevét
mint az indiánok előbb megszületik e gyerek és majd később kap nevet a tulajdonsága alapján
Ha nem angol nyelvterületen éltek akkor semmi hátránya nem fog származni a gyereknek. (ha meg költöztök is, akkor a gyerek A.D.M lesz)
Nem változtatnám meg a nekem tetsző sorrendet ilyen butaság miatt.
Én emiatt biztosan nem módosítanék.
Nekem a monogramom B.A.D. , de ez őszintén szólva 16 éves koroig fel sem tűnt, sőt, a szüleimet is újdonságként érte, amikor elújságoltam nekik .. :)
Nem érzem úgy, hogy ez hatással lenne az életemre, nem igazán jellemző rám a "bad" melléknév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!