Nagyon tetszik az Alex Szabolcs név, szívesen adnám ezt, de a párom szerint a vezetéknevünk miatt nagyon rossz ötlet, szerintetek is gáz?
A vezetéknevünk Farkas és a párom szerint a gyereket biztosan csúfolnák a monogramja miatt.
Szerintem rajta kívül senkinek se jutott volna eszébe pont a gyerek monogramját nézni, én ettől még ugyanúgy adnám, viszont elgondolkodtam egy kicsit, és lehet, hogy neki van igaza.
Ti mit gondoltok? Ebből tényleg hátránya származhatna a későbbiekben a gyereknek?
Vagy a férjem túlgondolta ezt egy kicsit, és ettől még megkaphatja nyugodtan ezt a két nevet?
Szabolcs a férjem neve, náluk hagyomány tovább vinni a szülők nevét, ezért ezt a nevet mindenképpen meg fogja kapni a fiunk.
Viszont a Szabolcsot azért nem tennénk előre első névnek, mert a Farkas végén lévő "s" betűvel nagyon összecsúszna és csak elakad benne az ember nyelve. Ezért mindenképpen kell még valami a Szabolcs elé. Mindkettőnk kedvenc fiúneve az Alex volt, nagyon fájna érte a szívem, ha le kellene mondanunk róla. :(
(Egyébként szóba jött még az Antal név is, így hívták édesapámat, és gondoltunk rá, hogy a fiunk megkapná esetleg az Alex helyett az Antal nevet édesapám után, de azzal pontosan ugyanott vagyunk...)
Szerintetek is ennyit számít a monogram? :(
Hát ez nagyon tetszik :D
Ne haragudj, érdemben nem tudok hozzászólni, de az F.A.SZ. monogram mindent vinne :D
Én legalábbis poénra tudnám venni, ha ez lenne a monogramom. :)
Farkas Szabolcs, Farkas Alex, Farkas Alexander, Farkas Szabolcs Alex variációkat tudom elképzelni :)
A fiam Alex, így ez a név jobban bejön ;)
Tuti, hogy a leleményes gyerekek rögtön kiszúrnák a monogramot.
Az Alex Szabolcs ugyanolyan nehezen kimondható, mint a Farkas Szabolcs, nem értem miért zavar az egyiknél s nem a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!