Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, van köztetek rendőr?

Anyukák, van köztetek rendőr?

Figyelt kérdés
Mennyire összeegyeztethető gyermek mellett?
2015. nov. 26. 16:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kb annyira, mint az összes többi foglalkozás mellett.
2015. nov. 26. 17:12
 2/13 A kérdező kommentje:

Ezt azért kötve hiszem.

12-14 óra munkaidő. Bármikor behívhatnak, stb. Csak azért kérdezem, mert jelentkeztem.

Nyilván az ünnepek többsége kilőve. De mégis..

2015. nov. 26. 17:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Pont annyira mint nővérnek,orvosnak,tűzoltónak lenni vagy vendéglátásban,kereskedelemben,gyárban dolgozni.Minden nehezen össze egyeztethető csak a 8-16 óráig tartó munkaidő nem.De minden megoldható szerencsére :)
2015. nov. 26. 17:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Koszonom :-)
2015. nov. 26. 17:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Az ünnepeken minden munkahelyen egyértelmű, hogy a karácsony a családosoké, a szilveszter pedig a fiataloké. Már ha mindenképpen be kell menned valamelyik nap.

Nagy előnye, hogy nem fognak elküldeni azért, mert beteges a kicsi.

2015. nov. 26. 17:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Én. Örülök hogy teljes fizetéssel itthon lehetek hogy nem kell dolgoznom.33 hetes vagyok. De szerintem a baba után már irodába megyek vissza....
2015. nov. 26. 18:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Szia! A férjem rendőr, illetve én is dolgoztam köztük jó pár évet, így ismerek jónéhány rendőrnőt (civilt, egyenruhást). Szerintem ugyanúgy szükség van a támogató háttérre (férj, nagyi) , mint bármely más foglalkozás esetén. Valamint, ha jól rémlik volt egy olyan tv. módosítás, hogy fél év szülési szabi után rendelkezési állományba tehetik őket, ami egy burkolt nyomásgyakorlás, hogy minél hamarabb visszamenjenek dolgozni ellenkező esetben a helyüket mással töltik be és nem kőtelesek oda visszavenni őket ahonnan eljőttek, hanem lehet egy tök más városba, ami kicsi gyerekkel nem annyira jó. Ennek azért nézz utána azért a hatályos Hszt.-ben.
2015. nov. 26. 18:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó!:-)Kérdezhetem, hogy egy járőr munkaideje hogyan van?:-)
2015. nov. 26. 18:25
 9/13 A kérdező kommentje:
2 éves bölcsis kislányom van! Második gyermeket egyáltalán nem tervezek.
2015. nov. 26. 18:28
 10/13 anonim ***** válasza:
6 os vagyok. Nálunk a kerületbe úgy volt a munkaido hogy 2 nap nappal 2 nap szunet utana ket ejszaka. 12 oraztunk de erre ne vegyel merget. Akkor van lelepes amikor mondjak. Ha te kezdtel el egy intezkedest te is fejezed be.
2015. nov. 26. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!