Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti babatoknal okozott...

A ti babatoknal okozott allergiat/borpirt a Johnson & Johnson babaolaj?

Figyelt kérdés

Rozsaszin 'Light oil spray'.

Tegnap ezzel massziroztam a hasat, es mara tiszta piros foltos lett.

2015. nov. 24. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Én kellett menjek éjjeli ügyeletre, olyan sebes kiütéseket okozott nekem, hoyg nem vártam meg a ggelt, mert nem tudtuk, mitől lett hirtelen rajtama sok ijesztő seb. Az orvos nem tudta, mi lehet!

A gyógyszerész mondta meg, hogy attól volt, mert a Johnsons baby ilyen.

Levendulás volt.

Pedig csak kis felületen kentem fel, bőrpróbaként.

A sima babaolaj (Johnsons baby) nekem bevált.

2015. nov. 24. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom is a Johnson's levendulás testápolótól lett kiütéses. Nagyon rossz minőségű termékeket árul a Johnson's. Soha nem veszem meg egyik terméküket sem, még a popsitörlőjüket sem. Tele van illatanyaggal és kőolajszármazékkal. Ezt a babaolajat nem ismerem, de én azt tanácsolom, hogy ne vegyél Johnson's-t. Nem véletlen olcsóbb és nem véletlen akciózzák olyan sűrűn. Persze kevés a jó termék a piacon, de ez kifejezetten nagyon rossz.
2015. nov. 24. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon érzékeny a bőröm, sokáig csak babáknak való termékeket próbáltam használni, ezek közül a J.-tól olyan durva piros foltjaim lettek, hogy bőrgyógyásznál kötöttem ki. egyéni érzékenység, de ott el is dőlt, hogy a gyerekemre semmiképp nem kenném. Csinos csomagolás, régen finom illat (most már ebből visszavettek, de így meg már az illata miatt sem venném meg:), de ami belül van, az borzalom. Bármelyik DM-es, Rossmann-os saját márkás babatermék jobba ennél.
2015. nov. 24. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is vettem pocakot kenni, de brutál foltos voltam tőle. Ott van a mai napig a komódon, alig hiányzik egy evőkanálnyi...azóta noname testápolóval kenem a hasam, semmi bajom tőle.

2015. nov. 24. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Egyik gyerekemnek sem volt egyik terméküktől sem baja. Nekem sem.
2015. nov. 24. 18:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves Utolso, jo nektek! Lehet, hogy nem olyan erzekeny a borotok.

Tudtok valamit ajanlani erre a borpirra?

Koszonom moindenkinek a valaszokat. :)

2015. nov. 24. 19:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak nagyon kiszáradt a bőre és csunya lett:-( soha többet johnson!!!
2015. nov. 24. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk a stabilizált aloe vera alapú folyékony szappan és krémek váltak be.Ezek a bőrpíron is segíthetnek.
2015. nov. 24. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!