Ti elengednétek a gyereketeket, vagy nem?
Figyelt kérdés
Kislányomat a nővérem el szeretné vinni Pesten (100 km-re lakunk onnan)színházba a Mary Poppins-ra. Szülinapjára vette a jegyeket,ami szeptemberben volt, és annyian mennek, hogy csak a februári előadásra kapott jegyet.mikor vette megkérdezett, akkor szó nélkül engedtem, hogy viheti, viszont most ami történt Párizsban, az nagyon mellbe vágott, és őszintén megmondom, hogy a hideg ráz, ha rágondolok,hogy megy a lányom. Most megemlítettem tesómnak, ő meg megsértődött, hogy a két jegy 12000 Ft-ba került, és ne csináljak belőle hülyét. Szerintetek mit csináljak?2015. nov. 21. 09:31
11/12 anonim válasza:
Vagzy kifizeted a jegyek árát vagy elengeded,de február még messze van én elengedném amugy.
12/12 anonim válasza:
Kapcsold be a tv-t, az emberek elkezdték itthon is a rettegést, ezért naponta elmondják a hírcsatornák, leírják a nyomtatott sajtóban, hogy itthon nem kell támadásra számítani, mert Magyarország nem számít akkora hatalomnak, hogy a terrorizmus szempontjából nagy hírértéke legyen egy itthoni akciónak. A terrorizmus célja a félelemkeltés és a hírérték, ehhez mi kis ország vagyunk.
Nyugodtan elengedném a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!