Csak, hogy M. M. K. K. T. T legyen a monogram?
Mi a véleményetek erről a névválasztásról?
Amikor olyan betűvel keresnek keresztnevet, amilyennel a vezetéknév is kezdődik?

Nekem nagyon tetszik, ha azonos kezdőbetűvel kezdődik a kereszt- és a vezetéknév.
Próbáltunk mi is így választani nevet, de egyik név sem tetszett annyira, hogy adjuk a gyermekünknek.

Nekem nem igazán jön be, de nem is zavar, ha másnak tetszik.
Én semmiképp nem akartam így a sajátjaimnál, mert nem szeretem az erőltetett dolgokat. De a sors úgy hozta, hogy második gyereknek véletlenül N. N. a monogramja. Szégyelljem magam? :)

Sosem jutott volna eszembe, hogy ez valakinél szempont névadásnál... Nem tartom fontos dolognak. Az én monogramom K.K., de semmilyen pozitív vagy negatív élményem nem fűződik hozzá...
Monogramnál maximum azt tartanám szem előtt, hogy ne lehessen gúnyolni, ha csak az egyik nevet rövidítjük, pl. egy Sz. Armand elég erős választás, még ha Szabó Armandként teljesen normális is a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!