Baba mellett hogy tud megmaradni a szerelem?
Szia!
Az elején is ezen aggódtam!
Úristen mi lesz így a házasságunkkal?
Már 20 hónapos fiam és a szerelem maradt!:)
Szerencsére van segítség,apukám közel lakik,anyukám és tesóm pedig néha elkérik a fiamat,szeret velük lenni.
Tudunk menni moziba,vacsizni és mivl a fiam 8-kor alszik mienk az este!:)
Szia!
Mi is visszük magunkkal a babát mindenhová (9 hónapos), eddig egyszer voltunk moziban, de most tervezünk egy színházi estét :) Szerencsére mindkét nagymama és a nagynénik is szívesen jönnek vigyázni, csak én hagyom itthon nehezen.
(Olvasgattam a többi hozzászólást, és láttam, hogy sok a lepontozás, teljesen normális válaszoknál. Én nem értem, mi folyik itt? Ezt nem lehet valahol jelenten?)
10 éve ismerem a férjem, legalább annyira szeretem, mint a szerelmünk elején. 2 gyerek mellett megmaradt a szerelem, pedig segítségem nincsen. Ezért kerestünk bébiszittert, aki már családtag nyugodt szívvel rá merem bízni a két gyermeket, olyan mint egy igazi nagymama, csak fiatalabb!
Ilyenkor el tudunk menni a férjemmel kettesben, akár csak egy séta, akár csak leülünk megbeszélni fontos dolgokat. Drága a bébiszitter bevallom, de fontosnak érzem azt is, hogy havonta 1-2 alkalommal csak a férjemmel legek kettesben.
Nem önzőség néha másra hagyni a picit, igenis oda kell figyelni egy párkapcsolatra is. Aki meg azt írta, hogy erre gondolni kellett volna gyerek fogantatása előtt, azt nagyon sajnálom, úgy látszik az ő élete a gyermek születésével véget ért, és jelenleg csak és kizárólag a gyerek körüli teendőkért létezik. Elég gáz lehet, hiszen minden embernek természetes igénye van arra, hogy időnként magával is foglalkozzon. Azért, mert a gyerek az első, még a kapcsolatunk is fontos.
Én imádom a fiamat, de havonta egyszer otthagyom a nagyinál, mindketten nagyon élvezik. Ilyenkor van időnk egymásra figyelni a párommal.
Hagynám többször is, de sajnos messze vannak:(
A lepontozással meg nem kell foglalkozni, mindig vannak olyan szupernők, akik nem fogják fel, hogy az életünk nem kevesebb lesz a gyerek születésével, hanem több.
Ők azok, akik kiírják a "tönkrement a kapcsolat, ittmaradtam egy kicsi gyerekkel" kérdéseket.
Nekik üzenem, bármilyen fura, de a kapcsolatot uyganúgy ápolni, és gondozni kell, mint pl. egy szobanövényt, vagy egy háziállatot, sőt!!! Ha arra nem sajnáljátok az időt, hogy meglocsoljátok a virágot, vagy enni adjatok a kutyának, hogy el ne pusztuljon, függetlenül attól, hogy lett egy gyermeketek, akkor ne ítéljétek halálra a kapcsolatotokat sem, mert ha nem törődtök vele, az lesz a vége.
A párom nem érdemli meg a nulla figyelmet, úgyhogy megosztom a figyelmemet a fiam és őközte.
És még csak nem is gondolom, hogy szuperanyu vagyok.
nálunk elmúlt, bár közrejátszott egyéb sok sok dolog is, hogy pl. sosincs itthon,állandóan dolgozik. ha meg itthon van,állandóan fáradt, és kijelenti hogy neki piheenie kell, inkább elmegy valahova.
semmi közös progi, csak vagyunk egymás mellett.
nekem már csak a baba az öröm.
kívánom,hogy más ne járjon így,mint mi.
én azt nem értem, hogy egy közös romantikus ebédhez miért nem lehet a kicsit kire hagyni, főleg, amíg kicsi és nem tud járni (nem írtad oda, mekkora a babád, de feltételezem, hogy már jár). Imádom a férjemet, de úgy gondolom, nem adod fel az életedet, csak mert van baba, hiszen az egyetlen dolog, amihez nem kell aszisztencia, az a szex. Minden mást lehet gyerekkel is. Mi pizzázni szoktunk járni, de ha majd a kicsivel is menni fogunk, csak annyi lesz a különbség, hogy nem a dohányzó részbe ülünk majd, hanem, ha tehetjük, a teraszra megyünk. Romantikázni, kiöltözni baba mellett is lehet, és egymással foglalkozni, egymás búját-baját meghallgatni egy parkbeli séta közben is lehet. Alig várom már az ilyen alkalmakat, bár a babánk még csak két hónapos, parkba már járunk sétálni.
(A)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!