Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire art ha egy 3 hos...

Mennyire art ha egy 3 hos baba cumisuveget bekentek nospa-viz oldattal?

Figyelt kérdés
teljesen kihultem amikor anyosom meselte, hogy a fiam amikor nala volt kb. 3 honaposan osszetorte a gyogyszert feloldotta vizben es tett a cumisuveg tetejere, amitol elmult a hasfajasa es aludt 5 orat.. foleg ez miatt, ugyanis a mai napig nem alszik ebredes nelkul 3 oranal tobbet
2015. nov. 19. 11:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

6 éves kor alatt tilos a No spa!

Anyóst úgy helyre raknám, hogy megemlegetné egy életre!

Nem tudom, mennyire ártott neki, talán volt annyi esze, hogy nem nagy koncentrátumban tette a cumira... Én azért beszélnék orvossal és rákérdeznék.

2015. nov. 19. 11:14
 2/11 A kérdező kommentje:
jovo 7en megyunk oltasra mindenkepp megemlitem, nem most tortent ugyhogy talan nem lett gond.. en is elmondtam a velemenyem elhiheted :D
2015. nov. 19. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
12%

3 honapost rabizol az anyosra ?

Nem lett baja ( mar lett volna egybol a gyogyszer utan )

2015. nov. 19. 11:29
 4/11 A kérdező kommentje:
2 orat volt vele amig hivatalos ugyet inteztem, 5 unokaja van amugy nagyon jol elvannak, sokat jon at segiteni is, ettol eltekinte meg nem "hibazott"
2015. nov. 19. 11:40
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Egy ilyen is elég... sosem bíznám rá többet. 3 honapost kendőbe teszem és viszem magammal. Lehet 10 unokája is, ha csak a mázli tartja őket életben!
2015. nov. 19. 11:48
 6/11 A kérdező kommentje:
maradjunk a kerdesnel az itelkezes helyett, koszi
2015. nov. 19. 11:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha azóta eltelt legalább egy-két nap, és nem vettél észre semmi különösen a gyereken, akkor nem ártott neki. De azért többet ne adjatok neki.

Off: Miért ne vigyázhatna a nagymama a 3 hónapos unokájára? Csak meg kell vele beszélni, hogy előzetes egyeztetés nélkül ne adjon neki semmit.

2015. nov. 19. 11:55
 8/11 A kérdező kommentje:
tobb mint 1 honapja volt. koszonom a valaszokat
2015. nov. 19. 12:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha baj lett volna, az akkor kiderül. Mivel egyszeri eset szerintem a máj-,vesekárosodás is kizarhato,.de konzultálj a gyerekorvossal, és magyarázd el az anyósnak, hogy miért nem szabad. Én mondjuk lehet, hogy elvinném magammal a gyerekorvoshoz, hogy hallja mekkora.hülyeséget csinált.

Off: Miért baj, hogy anyósra bízta? Nem a postásra vagy a banki ügyintézőjére bízta, hanem egy családtagra, aki legalább egy embert már felnevelt. Ezer meg egy olyan dolog lehet, ami miatt erre rákényszerül valaki. Pl orvoshoz kell mennie, kisebb műtétje van, bíróságra kell mennie, hosszú ügyintézése van. Azért mert te magadra kötve viszed mindenhova a gyereket, másnak még nem kell így tenni. Mérhetetlenül korlátolt a hozzállásod és a megnyilvánulásod.

2015. nov. 19. 12:05
 10/11 A kérdező kommentje:
szerintem nem orultek volna nekem a birosagon ahova tanukent ideztek be egy hasfajos babaval :( :D
2015. nov. 19. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!