Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kit szeretsz jobban, anyát...

Kit szeretsz jobban, anyát vagy apát? Mi a véleményetek erről a kérdésről?

Figyelt kérdés
2015. nov. 17. 21:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is fura, hogy hagytátok végigkérdezni az összes gyereket, oké, hogy az elsőnél ledöbbentetek, de utána azonnali hatállyal leállítottam volna.

Nem normális a nagynéni...és hogy reagáltak szegény gyerekek??

2015. nov. 17. 22:37
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Azért elég sokat elárulhat a válasz, nem gondolod? Pl. az én gyerekem esetében az derült ki, hogy jól, biztonságban érzi magát a családban.
2015. nov. 17. 23:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Nagyon kretén kérdés. Általában idősebb, magát nagyon viccesnek tartó rokon szokott ilyet kérdezni, akinek semmi értelmes nem jut eszébe, ha meglát egy gyereket. Ezeket a hülyeségeket általában a saját maguk szórakoztatására teszik fel, és k*va jókat röhögnek, bármit is válaszol a gyerek, aki persze nem érti, hogy mi ilyen fenemód szórakoztató ezen.
2015. nov. 18. 09:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nagymamámból tört elő ez a baromság.

Annyira jól kezelte a gyerek, hogy csak úgy dagadtam a büszkeségtől (meg a terhességtől)

Reggel inkább anyát szeretem, mert apa elvisz oviba. Az oviba inkább az óvónénit szeretem.

Délután, ha apa elvisz játszóra, akkor nagyon szeretem, mert ha meleg van, még fagyit is kapok.

Este inkább anyát szeretem, mert nagyhabos pancsit csinál, meg vacsorát.

Este apát nem szeretem, mert kivesz a pancsiból.

De inkább apát szeretem, anyát addig szereti majd a kistesó.

Majd a kistesóval cserélünk néha.

(nem szószerinti idézet, de sose felejtem el a nagymonológja lényegét)

2015. nov. 18. 12:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem gondolod rosszul. Nem normális, aki egy gyereket arra biztat, hogy válasszon a szülei között. Nekem az egyik nagyanyám szokta ezt kérdezgetni,(nem sűrűn találkoztunk vele) és én megmondtam, hogy mindkettőt. Aztán egyszer, mikor átmentem vele a szomszédba, azt kezdte el mesélni a szomszéd néninek, hogy én azt mondtam, az aput jobban szeretem ám. Ahhoz még kicsi voltam, hogy vitatkozni merjek más előtt, de ez nagyon élénken megmaradt bennem.

És a legdurvább az, hogy ez a gondolkodás ragadós. Az unokatestvéremtől is hallottam hasonló gondolkodásmenetet, pedig neki tanítói diplomája van, és gyerekekkel foglalkozik. Komolyan mondom, szégyen.

2015. nov. 18. 13:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát most már utólag max. annyit lehet tenni, hogyha a gyereket kiborította a kérdés, akkor elmagyarázni neki, hogy hülye emberek hajlamosak hülye kérdéseket feltenni. Illetve legközelebb, ha ő is ott lesz a társaságban, akkor résen lenni, és időben leállítani hasonlóan hülye kérdés esetén.
2015. nov. 18. 15:29
 17/18 anonim ***** válasza:
14-es, és a nagymama mit szólt?:)
2015. nov. 18. 15:31
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kérdés nem a gyerekeket borítja ki (miért is tenné), hanem anyucikat, akik attól félnek, hogy pistike apucit fogja mondani.
2015. nov. 19. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!