Miléna mellé szerintetek milyen második név passzolna?
Figyelt kérdés
Egyáltalán kell-e mellé szerintetek második név? Vagy elég önmagában is? A vezetéknév rövid.2015. nov. 11. 09:57
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell mellé második név, mert csak zavart okoz.
Volt egy osztálytársam, akit van, amelyik társasában az egyik nevén hívtak, másik társaságban a másik nevén. A végén már maga sem tudta, hogy akkor melyiket is használja :)
A Miléna szép név, jó így önmagában is.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is elég hosszú név, önmagában is jó, bár a vezetéknévtől is függ. Egyébként a Miléna Róza tetszik nekem.
3/6 anonim válasza:
Matild, nem tudom. Szerintem nem túl szép név és ha mindenképp ezt akarod adni, ne tegyél mellé még egyet.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem kellene mellé másik. Így önmagában is szép, teljes név.
6/6 anonim válasza:
Szerintem is elég magában, de ha mégis kell mellé valami, akkor az nem legyen se túl lágy, se túl kemény (pl. Miléna Lilla, Miléna Zoé).
Mondjuk Miléna Blanka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!