Megtiltanátok, hogy egy ágyban aludjon éjszaka két szerelmes 6-7 éves?
Sezrintem is természetes, hogy ott alszik az egyik gyerek a másiknál, főleg, így, hogy az egyik családnak segítségre van szüksége. Nálunk amúgy is belefér, érezzék jól magukat.
Viszont az egy ágyban alvással szemben határozottan fellépnék. Többször be is néznék hozzájuk, hogy betartják e. Amennyiben nem egy figyelemztetés, ha másodjára sem, valamelyik gyerek költözik aludni a másik szobába.
Nem.Miért is tiltanám meg,hiszen gyerekek?Ugyan mit csinálnának egymással,írja már le valaki.
Nem felnőttként gondolkodnak,fogalmuk sincs róla,miről szól a testiség két felnőtt között.
"akkor azt mondanátok, hogy nem vigyázok a gyereketekre, csak mert fiú???"
Nem tudom, soha nem kerultem meg ilyen helyzetbe. Eleve a lanyom ilyen koraban nem is baratkozott fiukkal, es tuti nem akart volna eggyel sem meg csak egy szobaban sem aludni.
Amugy nekem ugy tunik, te sem vagy biztos a dolgodban kulonben nem irtal volna ki kerdest.
abban biztos vagyok, hogy az egymásnál alvással nincs gond, csak a fekvőhelyek elhelyezésében bizonytalankodom, mert bennem is ez a két oldal viaskodik: kicsik még és ártatlanok vs. azért már nagyobbacskák, akiken már így is folyton meglepődöm, úgyhogy nem tudom kiszámítani, mik meg nem születnek a kis fejükben.
kicsit mégis affelé hajlok, hogy nem kéne túlgondolni ezt az egészet, pici gyerekek még, nem ettől lesznek könnyemlű élvhajhászok, nekik meg se fordul a fejükben olyasmi, ami itt sok válaszolóéban igen. kicsit olyan íze van ennek az egésznek nekem, mintha rászólnék a másfél évesemre nyáron, hogy összezárt lábakkal üljön, mert kilátszik a pelenkabugyija a szoknyája alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!