6 évesem miért pisil be éjszaka?
6 éves fiam a héten 3x bepisilt éjjel. előtte 2-3 hete is egyszer, azelőtt valamikor még kora tavasszal, szóval nem gondolnám, hogy szervi oka van. de egymás után 3 éjjel elég sok, biztos valami van a háttérben :(
oviban minden rendben, a hétköznapjai elég intenzívek, heti 5 fejlesztést kap emellett heti 6 sportja van, ezekből 4 van délutánonként. igazából 3 plusz foglalkozása van tavalyhoz képest így erre se gondolnék, reggel ugyan ébreszteni kell, de utána pörög, nem látom kimerültnek. vagy épp az lehet a gond, hogy iszonyú mélyen alszik? azt mondja nem történt semmi az oviban, kiegyensúlyozott, boldog gyerek. vagy 6 évesen még beleférnek a balesetek?
"heti 5 fejlesztést kap emellett heti 6 sportja van, ezekből 4 van délutánonként. igazából 3 plusz foglalkozása van tavalyhoz képest így erre se gondolnék"
Nincs egy kicsit túlterhelve a gyerkőc? Nem lehet, hogy pl. a foglalkozásokon egyenként is emeltét egy kicsit a szintet, és mondjuk nem bírja ezt egyszerre?
Nem gondolnám, hogy szervi baja van, mert akkor már korábban is lett volna probléma, viszont egy felfázásra esetleg gyanakodnék.
ige, utolsó, én is erre gondoltam, de akkor fáradt lenne, nem? 5 fejlesztés az ilyen iskola előtti logopédia meg disz gyanúra fejlesztés. a sport az meg adott mert olyan szakos ovis, de nagy a mozgásigénye, meg 50 percesek csak. nem tudom.
a felfázást meg azért zártam ki magamban, mert 3 hete is bepisilt éjjel. nem tudom.
azt nem gondolnám, hogy pszichológushoz kéne rohannom vele, de nagyon aggaszt, hogy van valami a háttérben :(
Vidd el nefrológushoz. Ez kell legyen az első lépés, aés akkor nem kell találgatni.
Neki sem jó érzés, hogy bepisil, szóval én nem húznám ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!