Van itt 36 éves nő és egy 43 éves férfi aki 3. babát tervez?
Figyelt kérdés
Nincs túl későn? Félelmeim vannak, hogy nem tudjuk felnevelni, már öregek lennénk? Köszönöm a válaszokat!2015. nov. 9. 14:45
11/20 anonim válasza:
Én is 40, a ferjem 45, első babát várjuk. Szeretnénk még legalább egyet. Ha 45-ig összejönne, harmadikat is vállalnék.
12/20 anonim válasza:
Utolsó én is 40 (januárban 41) Férjem 45. Könnyen összejött? Tehát nem kellett kezelés, lombik stb.?
13/20 anonim válasza:
Én áprilisban töltöm a 41-et (előtte másfél hétre vagyok kiírva), a férjem szeptemberben töltötte a 45-öt.
Nem elsőre, mert tavaly volt két vetélésem, de a terhességek természetesen és gyorsan sikerültek (azonnal, 2. hónapra és 3. hónapra). A második talán megmaradt volna, ha erőltetem az Utorgestant, amit az akkori orvosom nem volt hajlandó felírni, a mostani pedig azonnal megtette.
Nálatok mizujs?
14/20 anonim válasza:
Szóval nem volt lombik, sem kezelés.
15/20 anonim válasza:
A szomszédomban van egy házaspár, akiknek most jön a 3.gyerek. A nő 36 éves a férfi pedig 50. A legnagyobbik fiú, már 17 éves, a második egy kislány, aki 2 éves pár hónapos, és kb fél év múlva fog jönni a harmadik. Az első után 6 veszítése volt, tehát most csoda, hogy ezek a babák megmaradtak. Nálatok sem késő.
16/20 A kérdező kommentje:
Összejött és panikolok!
2016. jan. 1. 20:13
17/20 anonim válasza:
Szerintem nem azért pánikolsz, mert 36 vagy, hanem mert összejött. És mindenki pánikol, az is aki nagyon várta és az is aki nem, ez a normális. :)
Gratulálok, és szerencsére még van közel 9 hónapotok, hogy rákészüljetek! :)
18/20 anonim válasza:
ha ti szeretnétek, és úgy érzitek hogy készen álltok rá, szerintem nyugodtan belevághattok :)
19/20 anonim válasza:
Gratulálok, remélem, örülni is fogsz hamarosan!
A 40-es terhes :-)
20/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat!!! Nektek is minden jót kívánok!!!
2016. jan. 8. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!