Pirner Alma császármetszése, ez normális dolog szerintetek?
Ebben a videóban, elmondja, hogy kisminkelte magát, szép akart lenni, közben meg azért mert majdnem 4 kilós gyereke volt megcsászározzák.
Az én környezetemben 4 kiló fölött is bőven megszülik a gyerekeket. Én még ilyet nem is hallottam, hogy azért mert majdnem 4 kilós a gyerek császármetszés lesz.. Hova tart ez a világ? Normális dolog ilyet közvetíteni a nők felé, hogy milyen fontos a szülés közben az, hogy tiptop csajok legyünk, de azért a gyerek megszülésért nulla küzdelem?
Már miért ne dönthetne arról,hogy császároztátja-e magát???
Rendelkezési jognak hívják,nyílván vállálja az ezzel járó dolgokat is,amiről felhomályosítják!
A te éléted meg se jobb,se rosszabb nem lesz attól,ha Pirner Alma a hüvelyén nyomja ki a gyerekét!
Én nyugodtan alszom attól,hogy őt császározták indokkal vagy indok nélkül!
Egyébként a kommentedre reagálva volt itt nemrég egy kérdés,ahol már-már életveszélyesnek lett titulálva a normál,hüvelyi szülés!
De ettől függetlenül azt mondom,szüljön mindenki úgy,ahogy akar!
Sajnállak, hogy ennyire sivár életed van, hogy van időd mások szülésén nyavajogni.
Tudod, az anyaságot nem azzal mérik, hogy mennyit szenvedtél a szülészeten. A szüléshez pedig mindössze két embernek van köze. A kismamának, és az orvosának. Szóval ha ekkora a pofád, mehetsz orvosira, aztán majd lesz jogod beleszólni.
Nyilván ha hüvelyi úton szült volt, akkor nem sminkeli ki magát, mert el fog folyni, de mivel tudta, hogy császár lesz, ezért minden további nélkül.
Nem szeretem az ilyen embereket, mint te, akik mindent jobban tudnak. Igazi bezzeg anya..
Szerintem hadd döntse el ő hogyan akar szülni és ha neki ez így jó, akkor legyen.
Az pedig, hogy ez miért lett így megírva..Kenyeret és cirkuszt a népnek. Te is azon csodálatos rétegbe tartozol, akihez eljutott ez és foglalkozik vele. Ez volt a lényeg.
A császárról pedig miért ne dönthetne valaki? Életmentő műtét? Igen..régen az volt. Mára pedig sokan jobban járnak ezzel. Az pedig sehol sem bizonyított tény, hogy jobb a baba szempontjából a vajúdás. És most elő ne szedj nekem valami tudományos cikket a Borsból, már így is kellőképpen leírtalak.
Sztem senki nem ütött meg ronda hangnemet.
De ez gondolom megint a "nem az a baj,amit mondanak,hanem ahogy mondják" esete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!