Kovács Nóra vagy Kovács Krisztina a szebb?
Figyelt kérdés
A Kovács vezeték névhez milyen fiú nevet adnátok? A páromnak az Ákos tetszik, de nekem nem annyira.2010. márc. 19. 08:53
11/19 anonim válasza:
Nekem is a Nóra tetszik jobban, bár így csak mélyhangrendű magánhangzókat tartalmaz, ettől kicsit férfias. Van egy hasonló név, a Norina, szerintem az is szép lenne, és a Kovács mellett jó is egy különlegesebb név. De nekem egyébként a Krisztina név is tetszik!Fiú névben nekem a Kovácshoz tetszene a Kristóf.
13/19 anonim válasza:
Inkább a Krisztina. Ha fiú, akkor Krisztián :)
15/19 anonim válasza:
Kovacs Nora.:)
Az en kisfiamat Eriknek hivjak.
17/19 anonim válasza:
Szia,nekem mindig tetszett a Nóra név,de mivel kicsit különlegesebb nevet akartunk a babánknak,Norina lett.
18/19 anonim válasza:
Nóra, fiúban pedig Gábor, Péter, Vince stb.
19/19 anonim válasza:
Mi lett végül a baba neve? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!