Dr. Brubel Réka SOTE I, magán rendelése?
Figyelt kérdés
Szimpatikus és szeretném felkeresni,de nem találok róla infót,tudna valaki segíteni?
Véleményt is szívesen olvasnék.
Köszönöm
2015. nov. 6. 07:36
1/2 szaliorsi válasza:
Én tavaly nála szültem, és csak jókat tudok mondani. Nincs még magánrendelése, mindig a klinikán találkoztunk, de előre egyeztetett időpontban, így csak akkor kellett várnom, ha éppen szülés volt (ami magánrendelésnél is előfordul). Az első 1-2 találkozásnál kicsit szétszórtnak tűnt, de utána mindenre emlékezett és nagyon őszintén tudtam vele beszélni bármiről a terhességgel és a szüléssel kapcsolatban is. A szülés után minden nap bejött hozzám a kórházba, pedig szabadságon volt! Szóval csak ajánlani tudom! Ha a klinikát felhívod biztos megmondják, hogy mikor lehet elérni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,hogy írtál,én már nem tervezek szülni,két gyermekem van.Akinel szültem elköltözött,ezért keresnék valakit aki szimpatikus és a közelben van.
2015. nov. 8. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!