Hol lehet ilyenkor szandált venni? Bölcsiben azt kértek, de ahol eddig voltam, ott most nincs, mert nincs szezonja.
Figyelt kérdés
Leginkább Pécs érdekel, de más város is jó, legalább a bolt típusát tudjam :)2015. nov. 5. 15:38
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Én megnézném a CCC-ben, ha ott nincs, akkor a Keszüi úton a Borostyánban.
4/6 anonim válasza:
nem vihetsz inkább zárt orrút, hogy védje a lábujjait?
azzal tele vannak a boltok
5/6 anonim válasza:
A temetővel szemben lévő Deichmannban én is láttam még pár hete maradék szandálokat, bár hogy milyen a méretválaszték, afelől vannak kétségeim.
Amikor a fiam volt ovis, és benti cipő kellett, de pont télen nőtte ki/rúgta szét, akkor a Szlivennél lévő kínaiban vettünk, igaz, ezek nem szandálok, hanem vászon benti cipők. Nem a legszebbek, meg nem a legtartósabbak, de vészmegoldásnak szerintem az ilyen is jó, ha nem találtok rendes szandált.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Deichmann-ban néztem, nem volt a kisfiam méretében, meg pár kínaiban is. CCC-ben viszont nem voltam, azt meg fogom nézni, köszönöm. Bababörze is jó ötlet, bár nem valószínű hogy el fogok tudni menni, meg nem tudom vannak-e ott újak is. Cipőből nem szeretnék használtat venni, csak ruhákból.
2015. nov. 5. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!