Hol tudok a lányomnak nagyobb méretű (29-30-as) bokafogós szandált venni nem túl drágán?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondoltam,a lényeg hogy hátul teljesen bokafogós legyen.Sajnos az ő méretében pl.a deichmannban csak olyan van ami hátul csak egy csíkban fogja a bokáját,de panaszkodik,hogy nem kényelmes neki :( viszont ha nem muszáj nem szeretnék 10.000-et kiadni egy szandálért évente akár 3-4 alkalommal is...
2015. jún. 30. 18:46
1/5 anonim válasza:
Ezen az oldalon böngéssz. A D.D. Step és a Dr. Punto Rosso cipők jó minőségűek és olcsók itt.
3/5 anonim válasza:
Mazsola cipő bolt, pólus. Minőségit nem kapsz olcsón. Vaterát felejtsd el. Ne adj rá használtat.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Soha nem volt használt cipője,nem is lesz!
2015. jún. 30. 20:04
5/5 anonim válasza:
én d.d stepet vetem a mini step nevü gyerekcipö boltban
8000ft volt bokafogóst enél olcsobban a sugárban az első emeleten vetem dr mause szandált 6000ft volt tavaly .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!