Hol tudnák olcsón olyan matricás füzetet venni a 2,5 éves lányomnak, amelyikben nagyobb matricák vannak és többször is lehet ragasztani őket?
Bogyó és Babócából láttam ilyet (vagyis volt is nekünk). Játékboltban vagy könyvesboltban.
Kis matricák, többször ragaszthatók, leszedhető könnyen.
Hogy többször ragasztható-e nem tudom (valószínűleg nem)- de nézd meg a KÖNYVEVŐ honlapját, fillérekért, tényleg 1-2-300 Ft-okért lehet 2-3 éveseknek is jó kis matricás készségfejlesztő füzeteket venni (sokszor megmaradt árukészletek- pl. Egmont kiadós számhődös vagy verdás vagy valami hercegnős foglalkoztató eredeti ára 900 Ft, itt meg 230 :))
Ha többször ragaszthatósat szeretnél (smi azért majd le is jön essetleg a bútorról, parkettáról, szőnyegről stb.- nekem legjobban a 100Ft-os boltokban kapható ún. 3D-s matricák jöttek be (pufi matricák, műanyagosabb külsővel, benne szivacsréteg)- egy kis ív olyan 100-150 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!