Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1-2 év közötti gyereketek...

1-2 év közötti gyereketek nézhet-e mesét vagy zenés mesét (pl. gyerekdalok, kerek mese. )? Őszinte válaszokat szeretnék kérni, azt úgysem hiszem el, hogy senkinek nem néz.

Figyelt kérdés

Ha igen nézhet mit és mennyit?

Mennyi idős?

Te mit csinálsz ez alatt (pl. főzöl, takarítasz, pihensz, tsb.?)?

2015. nov. 4. 12:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nálunk is van mesenézés. Reggel és este fél-fél óra, tovább nem is bír lenni a fenekén. Amit mondhatok, hogy KerekMesét, ha lehet inkább mellőzzétek... digitális zene, gyorsan váltakozó (néha villódzó) képek. A gyerekek nagyon hamar rákattannak, sajnos. Inkább a Gyerekdalok/Mondókák összeállítás, vagy a Bogyó és Babóca.
2015. nov. 4. 14:01
 22/25 anonim ***** válasza:
9%

Nos nálunk általában reggeltől estig be van kapcsolva a tv a minimaxra (vagy muzsika tv :)). A nagy 4 lesz januárban, a kicsi most volt egy. A nagy már eljutott odáig, hogy néha végig bír nézni egy-egy mesét :) (de inkább ő is youtubo-on, vagy a dvd-n nézi meg a kedvenc meséit). Szóval nem egy leülök és nézem a tv-t fajta. A kicsi sem tűnik annak. Néha a meghall egy érdekes dalt, vagy kutyaugatást (a kutyákat nagyon szereti), akkor kb 10 másodpercre odanéz, majd csinálja tovább a dolgát. De kb a mondókázásnál is így van. Én énekelgetek neki ő közben csinálja a "dolgát", aztán ha van kedvenc akkor figyel egy kicsit rám is.

Szóval a kérdésedre válaszolva:

Nézhet(ne) amennyit akar.

1 és 4 éves

Mivel alapban nem tudom ezzel lekötni egyiket sem, így folyamatosan csinálom amit kell.

2015. nov. 4. 14:46
 23/25 anonim ***** válasza:
Napi kb fel orat nézi. Este fürdés előtt. Az m2-t. Egyesznap meg nem áll, délelőtt delutan rengeteget sétálunk. Otthon mesélek neki, mondokázumk, rajzolunk, gyurmazunk. Szereti, nevet ha olyan rész van. Napközben soha nem kacsolom be neki. Én addig mellette punnyadok. Mivel a Férjem váltott műszakban dolgozik, este vagy mar nincs otthon vagy még nincs otthon, kiveve az egy két szabadnapjat. Nekem kell ez a kis nyugi a fürdetés, altatás előtt. Igazabol be van építve a napirendjebe, emlékszem mi is nezzunk esti mesét mindig. A telefonoat nem nyomkodhatja. 20 hónapos. Nekunk ez igy tokeletesen megfelel.
2015. nov. 4. 15:47
 24/25 anonim válasza:

Sziasztok :) Ezzel a témával kapcsolatban csinálom a szakdolgozatom és a kérdőívem kitöltéséhez kérnék segítséget :)

[link]

2016. jan. 13. 18:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Kitöltöttem, a többieknek mondom: 3 percet vesz kb igénybe
2016. jan. 14. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!