Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1-2 év közötti gyereketek...

1-2 év közötti gyereketek nézhet-e mesét vagy zenés mesét (pl. gyerekdalok, kerek mese. )? Őszinte válaszokat szeretnék kérni, azt úgysem hiszem el, hogy senkinek nem néz.

Figyelt kérdés

Ha igen nézhet mit és mennyit?

Mennyi idős?

Te mit csinálsz ez alatt (pl. főzöl, takarítasz, pihensz, tsb.?)?

2015. nov. 4. 12:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nincs tv-nk én youtube-on állítok neki össze lejátszási listát. 1-2 mese meg 1-2 dal klippel, max 20-30 percet nézhette 2 évesen.

Én fokozatosan növeltem az adagot. 1 évesen csak egy 2-3 perces zenés klippel kezdtük, aztán később kis rövid mese+klip és így jött ki a fél óra 2 éves korára.

2015. nov. 4. 13:13
 12/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

10-es neked elgurult a gyógyszered? Érdekes, hogy rajtad kívül senkit nem provokáltam a kérdéssel és mindenki normálisan válaszolt.

Várom a további válaszokat.

8-as, én is ismerek olyat aki csak úgy tudja átpelenkázni a gyerekét ha megy a tableten valami mese neki...

2015. nov. 4. 13:15
 13/25 anonim ***** válasza:
35%
Ezt nem hiszem el, hogy másképp nem lehet egy gyereket tisztba tenni. Az elmúlt néhányezer évben is megoldották valahogy, nem? Meg még igen sok mindent megoldottak, pedig nem is volt se mosógépük se sorolhatám mi mindenük... Úgyhogy ez az érv picikét gyenge. Valóban arról van sajnos szó, hogy így egyszerűbb, és a következményekkel úgyis csak jóval később kell majd szembesülni, akkor meg már lehet érte a gyereket okolni, hogy minek ül annyit a gép előtt, szóval anyuka megint mossa majd a kezeit.
2015. nov. 4. 13:18
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Normálisan válaszoltam mégis lepontoztak mások. Akkor sem néz a két évesem mesét, és nem fogom azért odaültetni, mert mások szerint nem baj az. Nem hiányzik az életéből, akkor meg minek? Előnye nincs, nem?
2015. nov. 4. 13:20
 15/25 A kérdező kommentje:

Hidd el nekem, hogy én senkit nem pontoztam le, mindenkinek zöld kezet adtam, kivéve a 10-es válaszolót, mert ő kiakasztott, szerintem ő provokál a hisztiző válaszával nem pedig én a kérdésemmel.

Egyébként nem azért kérdeztem így, mert az én gyerekem órákig nézhet tévét.

Én is a mértékletesség híve vagyok, csak valakitől megkaptam, hogy az a napi 20 perc is sok amit engedek a fiamnak.

2015. nov. 4. 13:24
 16/25 A kérdező kommentje:

De egyébként mindenki le van pontozva bármit is válaszolt.. :D :D :D

Légyszi ne pontozzátok le egymást :).

2015. nov. 4. 13:25
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

nem kell foglalkozni a pontozással, engem akkor is lepontoznak, amikor TB ügyintézőként válaszolok GYED és társaival kapcsolatos kérdésekre jogszabályi hivatkozással :D kb. ennyire releváns.

l

1-es

2015. nov. 4. 13:28
 18/25 anonim ***** válasza:

Azok pontoznak, akiknek nincs érvük. Tudják, hogy hibát követnek el, és ettől szarul érzik magukat, akkor már legalább hadd pontozzanak le, másnak is legyen szar egy picit. Sajnos a kattinghatás nem pótolja a gyereknevelést. De hát ezt ti is tudjátok.

Amúgy szvsz nem káros a napi 20 perc tévé, csak

1. fölösleges

2. a 20 percből egykettőre nem 20 perc lesz.

Mint szinte minden (evés, alvás és sorolhatnám), ez is szokás/szoktatás kérdéése. Ha az elején nem cseszné el az ember, utána nem is lenne gond vele.

2015. nov. 4. 13:29
 19/25 A kérdező kommentje:
Nézd nekem kell ennyi idő amíg megcsinálok olyan dolgokat amiket muszáj, de nem akarok akkor csörömpölni, zúgni vele amíg alszik, mert nem túl jó alvó és kicsi a lakás (pl. mosogatás, porszívózás)
2015. nov. 4. 13:32
 20/25 anonim ***** válasza:
A legkisebbem már 3 éves,kisebb korában imádta a Duck Tv-t.Ha fáradt ma is szívesen nézi,mert lenyugtatja,"lassítja".Amit még néznek:Nick Jr,Boomerang,JimJam.Vannak felvéve filmek,azt is a TV-n játsszuk le.Most éppen a Minions a sláger.Én a dolgomat csinálom olyankor:főzök,vasalok,pakolászok,teregetek,stb.
2015. nov. 4. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!