Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek melyik név tetszik jobban?

Nektek melyik név tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni, hogy nektek melyik név/nevek a szimpatikusabb/ak ? Fiúnévnél nekem a Boldizsár, férjemnek Bence. Volt egy név, az Ádám, ami mindkettőnknek tetszett, de elvetettük, mert Karácsonykor lenne a névnapja. Ha esetleg tudtok mondani valamilyen szépet (esetleg hosszabb nevet, mert a vezetéknév két szótagú) azt is megköszönném.

2015. nov. 1. 09:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mi az Ádám és az Áron között vacilláltunk, és az Ádám nyert, nekem a te listádból is csak az tetszik. Szerintem szép még a Kristóf és a Félix is. Férjemnek pedig a Marcell tetszett még.

Nálunk nem akkora ünnep a névnap, emiatt nem mondanék le egy névről, ami nagyon tetszik. Férjemnek karácsony után egy héttel van a szülinapja, ő még élvezte is, hogy néha összevonhatta és emiatt kaphatott egy nagyobb ajándékot, amit szeretett volna.

2015. nov. 1. 12:26
 12/18 anonim ***** válasza:

Engem is a névnap zavarna az Ádámban.A nevek gyakorisága nem nagyon szoktam foglalkozni, de Bence már tényleg egyértelműen annyi van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni.

Én Boldizsárra szavazok.

2015. nov. 1. 13:06
 13/18 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Pont emiatt, amit irtal kerdezo lett a fiam csak masodik neve a Karoly. Pedig nekem is tetszik, becezni Karika 😊.
2015. nov. 1. 14:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem igazából egyik nevetek sem tetszik, talán a Bence jobb 1 fokkal.

Barnabás,Máté,Erik,Gergely(Gergő),Zétény,Balázs vagy Botond?

2015. nov. 1. 15:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Ádám vagy Bence, mindkettőtöknek tetszett az Ádám, nem értem, mi a baj. Ádám nevű ismerősöm mindig várta a karácsonyt, mert 24-én délben névnapi ajándékokat és ebédet kapott, este meg karácsonyit :D meg aznap ugye már nem nagyon dolgoztak a barátai, szülei, rokonai, és így vele tudtak ünnepelni.

Nekem sima munkanapra esik a névnapom, és mindig mindenki elfelejti, nem rossz szándékból, hanem mert túl elfoglaltak akkor.

szóval szerintem ez ne legyen érv, hogy karácsonykor van a névnapja.

2015. nov. 1. 15:28
 16/18 anonim válasza:
Szerintem olyanra is figyelni kell a névadásnál, hogy ne lehessen a névből gúnyt űzni. Például a Félix az egy szép név, de arra aki vicces kedvében van, mondhatja, hogy ez egy X, ami el van felezve. (ez csak egy példa)
2015. nov. 10. 16:07
 17/18 anonim ***** válasza:

a Boldizsár borzasztó, az Ádám és a Bence tucat.

mit szólsz ezekhez:

Ármin, Márkó, Mirkó, Jácint

2015. nov. 11. 16:01
 18/18 anonim ***** válasza:
utolsó, azok borzasztók, amiket itt felsoroltál
2015. nov. 11. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!