Nektek melyik név tetszik jobban?
Mi az Ádám és az Áron között vacilláltunk, és az Ádám nyert, nekem a te listádból is csak az tetszik. Szerintem szép még a Kristóf és a Félix is. Férjemnek pedig a Marcell tetszett még.
Nálunk nem akkora ünnep a névnap, emiatt nem mondanék le egy névről, ami nagyon tetszik. Férjemnek karácsony után egy héttel van a szülinapja, ő még élvezte is, hogy néha összevonhatta és emiatt kaphatott egy nagyobb ajándékot, amit szeretett volna.
Engem is a névnap zavarna az Ádámban.A nevek gyakorisága nem nagyon szoktam foglalkozni, de Bence már tényleg egyértelműen annyi van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni.
Én Boldizsárra szavazok.
Nekem igazából egyik nevetek sem tetszik, talán a Bence jobb 1 fokkal.
Barnabás,Máté,Erik,Gergely(Gergő),Zétény,Balázs vagy Botond?
Ádám vagy Bence, mindkettőtöknek tetszett az Ádám, nem értem, mi a baj. Ádám nevű ismerősöm mindig várta a karácsonyt, mert 24-én délben névnapi ajándékokat és ebédet kapott, este meg karácsonyit :D meg aznap ugye már nem nagyon dolgoztak a barátai, szülei, rokonai, és így vele tudtak ünnepelni.
Nekem sima munkanapra esik a névnapom, és mindig mindenki elfelejti, nem rossz szándékból, hanem mert túl elfoglaltak akkor.
szóval szerintem ez ne legyen érv, hogy karácsonykor van a névnapja.
a Boldizsár borzasztó, az Ádám és a Bence tucat.
mit szólsz ezekhez:
Ármin, Márkó, Mirkó, Jácint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!