Mennyit költesz?

Figyelt kérdés

Mennyit költesz havonta a gyeredre/gyerekeidre? És hány éves/évesek?

Minden érdekel! Esetleg ha márkát írnátok, megköszönném.(:

2015. okt. 31. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy 2 éves van. Soha nem számoltam össze, rá külön mennyit költünk. Pampers pelust használunk és neogranormon törlőkendőt. Milumil italt iszik, azt megapackban vesszük. Kb. havi egyet, de ezt sem szoktam figyelni. Mi nem eszünk banánt, de neki minden második-harmadik nap veszünk, egyébként azt eszi, amit mi is, szóval nehéz lebontani, hogy ételre mennyit költünk. 3 főre főzök, mert jó étvágya van. Ha valamit szeret, simán eszik annyit, mint mi. Csapvizet iszunk, semmi mást, így az nem kerül pénzbe. Évszakonként vásárolunk ruhákat, de nem ész nélkül. Szeretem a H és M-et és a scamp-et, de vaterán is vettem már farmert jó áron. Cipője az mindig jó minőségű, 3-4 havonta veszünk egyet, mert változik az évszak és a méret.
2015. okt. 31. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:

6 és egy 2 éves gyerekeim vannak!

Sosem jegyeztem mèg le mennyi a havi kiadás a gyerekekre! :)

A kicsi pelusos neki hol pampers (egy nagy csomag kb.70 db 6000,- körül van)hol mülleres (1700,- 34 db) pelust veszünk,popsitörlő szintén mülleres 6 db van összecsomagolva 2000,-körül van. Nem tudom havi szintem mennyi fogy belőlük.

Popsikrémet nem kell havonta venni,az 2000,- volt 3 hónapja. Tápszert nem issza már,helyette a tejet,napi egy liter elfogy belőle,mindkettő szereti.

Gyümölcsök,édessèg(nestlé bèbi desszert,rudi,tejszelet),gyümölcslevek(kubu püré),kuki ...... min. 20.000,-biztos elmegy havonta.

Ruhàt nem minden hónapban veszek! Szezonokra kb. 30.000-40.000,- /gyerek cipővel együtt,ami 5000-10.000,- körül van,ebből csak újat kapnak (ccc,deichmann),ruhából kapnak használtat is (Háda,hádawebshop,vagy faceboook ruháscsoport),de a Kik,Tesco,H&M ruháit szeretem mèg!

2015. okt. 31. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Nem választom külön a kiadásokat úgy, hogy ez most a gyerekre megy, ez meg ránk. Kb. havi 100 ezret költünk el, ebben benne van az étkezés, program, ha kell venni, akkor ruha, ilyesmik. Hárman vagyunk egyelőre, meg egy baba a pocakban. A nagyfiú 8 éves.
2015. okt. 31. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Én csak a nagyobbik gyerekem különóráinak díját tartom fejben:

Úszás 7.000 Ft/hó

Balett: 8.000 Ft/hó

Lovaglás: 10.0000 Ft/hó

+ az üzemanyag, mert egyik sincs közel...

2015. okt. 31. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Rengeteget. Két ovisunk van, ovi 120ezer, mindkettő jár sportolni 10+5ezer (és akkor a nagy nem nőtte ki a felszerelését), üzemanyag hetente 2-3 alkalommal edzésre, alkalmanként 40 km és még nem ettek, nem öltözködtek. Ruhát kb negyedévente veszünk, akkor 40ezer körül, cipőt is negyedévente veszünk 1-2 párat fejenként. Mind a kettő jó étvágyú szerencsére, így az ő étkezésükkel is számolni kell, tej kb 12 liter fogy egy héten. (márkák h&m főleg, de én szeretek outletekbe is menni, cipők általában: Elefanten, Lasocki kid, Pediped, kicsinek ovis szandál Salus).
2015. okt. 31. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:

5 hónapos a fiam.Tápszerből kb 4 -5 doboz fog el egy héten.Az durván 12000 forint.Ruhákra kb havi 1000 forint megy el (H&M,F&F,Kik).Külön ásványvíz neki is kb havi 5000.

Ezen felül néha kap valami apróságot ,egy plüsst vagy csörgőt.Illetve ha meg kell venni az oltást.Ja meg a pelenka 4200 forint ,100 darabos kiszerelés.Márkàtlan ,de jobban bejött mint akármelyik eddig.Az kb egy hónapra elég.

2015. okt. 31. 21:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat! :)
2015. nov. 1. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!