Mi a véleményetek arról, hgy Magyarországon is kezdenek terjedni a "felnőttbarát" szállodák? (ahol nem örülnek a kisgyerekeseknek)
Én is jó ötletnek tartom!
3 gyermekünk van, ha egyszer nélkülük mehetnénk pihenni, biztosan ilyen helyet választanánk.
Szerintem tök jo, mindenki megtalalhatja azt, ahova szeretne menni, nagyon sok a gyerekbarat szalloda, ahol ezt hangsulyozzak is, miert ne lehetne olyanbol is sok, ami nem az?
Nemetorszagban van egy nagyon modern, szep wellnessfürdö, amiben keves gyerekeknek valo dolog van, egy pici gyerekmedencet leszamitva, es ki is kötik, hogy 4 es 16 közötti gyerekek csak a csaladi napon - ami szombat - jöhetnek be 9-18h-ig. (4 eves kor alattiak barmikor jöhetnek a szülökkel ingyen).
Ez direkt egy felnötteknek kialakitott hely, ahol az ember pihenni szeretne, es nem ugralo gyerekeket kerülgetni. Szerintem ez teljesen jo igy. Van ettöl a fürdötöl nem olyan messze egy masik, ami direkt gyerekekre specializälodott, nagyon klassz hely, gyerekkel teljesen idealis, tenyleg minden igenyt kielegit.
A hoteleknek es egyeb vendeglatoegysegeknek is szerintem csak jot tesz, ha megvan a konkret celcsoportjuk, es ha ez jol van komminakalva, akkor a gyerekeseknek sem kell azon agyalni, hogy akkor az a hely most eppen kinek ajanlott.
Én nagyon örülök neki, pedig nekünk is 3 gyerekünk van. Járunk is hosszú hétvégéken a gyerekekkel kifejezetten gyerekbarát szállodákba. (persze nem minden hosszú hétvégén, de tavasszal és ősszel is egyszer-egyszer)
Viszont pont múlt héten hétvégén végre kettesben mentünk a férjemmel, nagyon vártam már. Imádom a gyerekeimet, de csak az lebegett a szemem előtt, hogy 3 napig végre csend lesz, és nyugalom.
Na meg ahogy azt a nagyeszű sündisznócska elképzelte... :D :D Sajnos sok olyan család volt, akik nem szóltak rá a gyerekeikre, és azok bizony randalíroznak, üvöltöznek.
A második napon már sírni tudtam volna, mert nem tudtunk pihenni. Üvöltöztek, futkostak a reggelinél, ugráltak, lökdösődtek a wellness részlegen, futkostak fel-le a folyosókon. Szégyen-nem szégyen, amikor második este is azzal szórakoztak a szomszéd szobában lévő gyerekek, hogy 5 percenként átdörömböltek a falon, a férjem átment, bekopogott, hogy ha nem szólnak rá a gyerekekre, akkor a recepción fogunk reklamálni. Mi voltunk a büdös, sznob parasztok.
Gondolj bele, ha engem, mint 3 gyerekes anyát ennyire ki tud akasztani néhány gyerek, akkor mit érezhet az, akinek gyereke sincs? Megértem, hogy nem erre vágyik. Legközelebb én is olyan szállodába mennék, ha csak ketten mennénk a férjemmel, ami felnőttbarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!