Az unokám szerintem jobban kötődik hozzám mint a menyemhez (saját anyjához). Miért lehet? Nem kap elég szeretetet tőle?
Figyelt kérdés
Sajnos messze lakunk a fiaméktól, így csak 2-3 havonta látjuk a kicsit, akkor ott vagyunk pár napig. Ez alatt a másfél éves kisunokám szinte rá se néz az anyjára, naphosszat rajtam csüng. Amikor jövünk haza vigasztalhatatlanul sír, míg amikor ott vagyunk az anyja bárhová elmehet, nem is keresi szinte. Megfordult a fejemben, hogy valami esetleg nem stimmel. Pl. nem figyel rá eléggé a menyem, és szegény kicsi örül, hogy végre odafigyelnek rá... Lehetséges ez?2015. okt. 29. 13:54
11/17 anonim válasza:
Apám pont ma jött látogatóba, alvásidőben érkezett. Ébredéskor én hoztam ki a gyereket, még félig kóma volt. Hirtelen észrevette a nagyapját, akkorát ugrott, hogy majdnem elejtettem. Azóta én le vagyok tojva.
Az ok egyszerű: őt ritkábban látja, ezért érdekesebb.
De ha számára idegen vendég jön hozzánk, akkor is ezt csinálja.
Nincs ebben semmi varázslat, csak érdekesebb egy új arc az egész nap látottnál.
12/17 anonim válasza:
Azért elég furcsa, hogy felneveltél legalább 1 gyereket, és nem jut eszedbe ilyesmi...
13/17 anonim válasza:
...ú r i s t e n...:DD
Tipikus szipirtyó anyós. Jah, persze, biztos 1,5 éve akut szeretethiányban és mellőzöttségben él az unokád, csak mert megörül egy új arcnak.
14/17 anonim válasza:
Anyukamek itt voltak hetvegen,a ket lányomat(1,5 es 4,5évesek) csak akkor láttam,ha kellett nekik valami...ugyanez van,ha anyosomek itt vannak..szerencsére neki nincsenek ilyen gondolatai,csak orul,hogy unokazhat..egyebkent apukaja is van a gyereknek,nem csak anyja..az nem baj,hogy ot se hianyolja?ahogy korabban irtak ,ez a biztonsagos kotodes jele..szerintem sem rajogahatsz tulzottan a menyedert..
15/17 Vilcsianyuja válasza:
Örülj, hogy ennyire szeret a kisunokád, és szállj le a menyedről.
16/17 anonim válasza:
2 eves lanyom van. A minap nalunk aludt egy baratnom, akivel nagyon ritkan tudunk talalkozni. Kb fel evente. Egesz nap csak azt hallottam, hogy Kriszta gyere, Kriszta gyere. Szerintem nem szereti jobban. :)
17/17 anonim válasza:
Már régebbi a kérdés,de azért válaszolok. Elég rosszindulatú banya lehetsz,ha ilyen egyáltalán megfordul a fejedben. A nővéremnek van egy 2 éves kisfia, akinek én vagyok a keresztanyja, kb. ugyanilyen időközönként látom,mint te az unokád és pont ugyanígy viselkedik, mikor ott vagyok(csak velem foglalkozik,velem játszik, ha a szülei szólnak meg se hallja, csak Keresztmamizik állandóan és ugyanilyen vigasztalhatatlanul sír,ha eljövök tőlük). Eszembe nem jutna azt gondolni, hogy a tesóm nem foglalkozik vele rendesen, látom, hogy nagyon is jól neveli, nagyon okos,kedves, életvidám, egészséges kisfiú. Szimplán annyi, hogy ritkán lát és ezért örül nekem,de biztos, hogy nem kötődik jobban hozzám,mint az anyjához. Ki kell ábrándítsalak a vágyálmodból, téged sem szeret annyira,mint a saját anyját. Egy apró javaslat azért: eszedbe ne jusson ezt a teóriádat a menyednek vagy a fiadnak mondani(vagy bárki másnak),mert ha az én anyósom azt hozná ki abból, hogy az unokája szereti őt, hogy én rossz anya vagyok és nem foglalkozom vele,akkor bizony kib*sznám a házból és az életben nem látná többé az unokát. Nem vagyok hárpia,nagyon jól kijövök vele, mindent meg lehet velem beszélni,bármiféle kulturáltan megfogalmazott kritikát,javaslatot szívesen fogadok, de a vegytiszta uszítást és rosszindulatot egy másodpercig nem tűrném. Márpedig a te esetedben pusztán erről van szó, úgyhogy a saját érdekedben fogd magad vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!