Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
4 éves és 1.5 gyerekekkel vagyok itthon. Mostanában minden idegesít ,kedvtelen vagyok, kerülöm a gyerekeket, párommal passzív vagyok. Nëha sírni tudnék. Minden kiborít. Kiabálok a nagyobbal, este meg zokokog az ágyánál mikor alszik hogy ne haragudjon.. Nem tudom mi lehet velem. Más is van így? Mit csináljak?
2015. okt. 27. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Kicsit eleged lett, én is voltam így. Próbálj kiszakadni a mindennapokból, ha van nagymama, akkor vigyázzon egy kicsit a gyerekekre, amíg férjeddel kettesben programot tudtok csinálni, vagy bízd férjedre a gyerekeket, és vegyél ki egy szabadnapot. Próbáld átgondolni a napi teendőket, hogy mi az, amiben kedved leled, miben lehetne ésszerűsíteni, élvezetesebbé tenni. És ha magadban nem sikerül lerendezned a problémát, nem javul a helyzet, akkor fordulj bátran szakemberhez! (Pszichológus, családsegítő, stb.)
2015. okt. 27. 15:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Mintha engem írtál volna! :(

5,5 éves és 19 hónapos gyerekeim vannak!

2015. okt. 27. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!