Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak rivalizalasa, hogyan...

Anyukak rivalizalasa, hogyan segithetnek a baratnomnek?

Figyelt kérdés
A legjobb baratnom nagyon szeretett volna termeszetes uton szulni, de sajnos csaszaros lett. Nekem konnyu, gyors szulesem volt. Erzem, hogy faj neki, ha elokerul a tema. Mar tobbszor leszolta a csaszaros anyakat, sajat magat is. Legutobb a babanaplojat olvastam, abba is leirta az erzeseit. Ugy erzem, hogy nagyon ra van erre porogve, mintha csak az er tobbet aki normalisan tud szulni. Hogyan segithetnek neki ezt feldolgozni, felek a temat felhozni is, engem zavar, hogy emiatt ellenszenvet erez irantam.
2015. okt. 27. 14:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a te hibád, a barátnőd az agymosás áldozata. Ez folyik mindenhonnan, de nem szabad mindent elhinni, szülés, szoptatás, gyereknevelés terén nincs szabály ilyen hülyeségekre.

Így sikerült, senki nem tehet róla, ez nem egy katasztrófa. Az viszont az lenne, ha valamelyiküknek baja esett volna.

Fordítva ülnek egyesek a lovon. Elhiszem, hogy van akinek ez az egyéni sikere, sportteljesítménye, hogy természetesen szül, bezzeg a a másiknak nem megy, akkor ő milyen szuper,stb. Innen erednek ezek a dolgok.

Ez nem érdem, hanem magánügy, ilyen egyszerű.

2015. okt. 27. 19:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

És még egy fontos dolog, ha érzed, ha nem, ez szerintem sem tudatos, de ki mind a ketten meg vagytok vezetve. A másik te lennél, aki ugyanezt csinálná a barátnőd mellett, ha te is császáros lennél. Ez itt a bökkenő:

"A legjobb baratnom nagyon szeretett volna termeszetes uton szulni, de sajnos csaszaros lett." A kulcsszó a "sajnos". Miért kell ezt gondolni??? Ezeket a dolgokat fejben helyre kell rakni szépen, mindent nem irányíthatunk. Ha fejben megvan, akkor meg el kell már kezdeni foglalkozni a fontos dolgokkal, nem magunkat sajnálni, hogy nem úgy lett, ahogy akartam, nem érzem magam nőnek. Kit izgat? A gyereknek anya kell, teljesen mindegy, hol van rajta heg.

2015. okt. 27. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!